Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Több like-ot kapnak, többet...

Több like-ot kapnak, többet ér a képük?

Figyelt kérdés
Igen,tényleg gyerekesen hangzik a kérdés,de van pár osztálytársam akiknek (szerintem tök átlagos) "szemből lefotózom magam" stílusú profilképeik vannak 70-80 like-kal. Én inkább az egyedibb megoldású képeket szeretem,és rájöttem hogy ez inkább az én stílusom. Eddig ha kiraktam egy profil képet,másnap mindig 40 like volt rajta,mostanság meg 25 stb. Száz szónak is egy a vége, úgy érzem,hogy az én képeim kreatívabbak(nem nagyzolni szeretnék) és mások azért kapnak ennyi like-ot mert felvettek 600-700 ismerőst.... Kicsit úgy érzem,hogy el is vannak telve maguktól a képük miatt.

2013. szept. 1. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, h neked tetszik a saját stílusod az csak egy dolog, nem biztos, h olyan jó!

De ne foglalkozz ezzel meg velük se!

2013. szept. 1. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nem azt jelenti hogy többet ér a képük. Hanem azt, hogy több ember látta mint a tiédet (lehet, elkerülte a figyelmüket, nincs kit üzenőfalukon stb.). Több ember látta a képet, ezért több esély van rá, hogy like-ot kapjon. S íme az eredmény. Ez nem a te képeidet sértegeti, hogy jó vagy sem. Képzeld, nekem jó ha 8 like kap egy profilképet. De nem nagyon izgat. Nem ötletesek, de egyszerűen én beérem ennyivel is. Nem kell felfújni a dolgot. Nem dől össze a világ. És nem biztos hogy el vannak telve maguktól. Hanem inkább felelőtlenek, amiért mindenféle idegent bejelölnek. Ennyiben ez eléggé veszélyes dolog.

13/L

2013. szept. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!