Olvasoként értékelnétek a nyaramat egy 10-es skálán? :D
Voltam egy 2 napos osztálykiránduláson(marha jó volt),voltunk egy egy napos kiránduláson ugyan így osztállyal(azisnagyonjóvolt*-*),barátokkal havonta olyan 3-4x találkoztam(összesen 4 barátommal találkoztam a nyár alatt),voltam önkénteskedni,nyaralni nem voltunk,csak lenéztünk családdal Bánkra+sokat járkáltam a közeli városba,mozibaa voltam,sokat pihentem,városi rendezvényeken nagyjából kint voltam,de ilyen közeli falunapokra nem mentem,és diszkóba,bulikba se voltam.Online ismerkedtem,egy fiúval máig tartom a kapcsolatot vele.
Csak annyit kérek,hogy pontozzátok a nyaramat így a hallottak alapján!:)
ÉS nektek,hogy telt?
a döntésemen
érdekes kérdés de legalább kreatív :D
Úristen..mire vetemednek az emberek..
10/0 IQ-szint
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ó ne aggódj nemsokára kezdődik a suli. ;)
10/10. Mert nekem úg tűnik, hogy élvezted, legalábbis a leírásod alapján.
Nekem egyetemistaként bizonyos szempontból hosszabb, bizonyos szempontból rövidebb a nyár: a vizsgaidőszak belelóg, de ha hamar levizsgázom, mehetek, ahova akarok (plusz a vizsgákra készülést is be lehet jól osztani, már közte is lehet menni).
Én dolgoztam valamennyit nyáron (az egyetemen az egyik tárgyamat nyári munkaként folytattam), itthoni munka volt, heti egyszer mentem konzultációra, de az is nagyon rugalmas volt. Emellett voltam többféle táborban, ismerősökkel kirándulni. A családommal is elmentünk a Balatonra három napra együtt, a hosszabb nyaralást viszont kihagytam, mert két táborral is ütközött. Voltam egy keresztény ifjúsági találkozón is, ami nagyon jó volt. Ugyanezen barátaimmal pár napra elmentünk külföldre is.
Unatkozol, mi? :D
Nekem is jól telt, voltam Németországban, végre ültem repülőn és láttam a tengert (ez a két nagy álmom egészen eddig váratott magára), voltam moziban, jövő héten megyek egy barátnőm szülinapi bulijára, és két barátommal is találkoztam külön, igaz, az egyikkel csak véletlenül. :D
Szerintem a nyarad olyan 8 a 10-ből, mert annyira nem lehetett sűrű, de nekem úgy tűnik, jól érezted magadat.
Nyugi, nem vagy egyedül, én is alig várom a sulit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!