Mitől lesz valaki visszahúzódó, vagy elutasító?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, mert én is ilyen visszahúzódó vok. 17f. De mitől alakulhat ki? Óvodában is ilyen voltam már. Szerencsére a mostani osztályomban van akit kedvelek, de van olyan osztálytársam is, aki ilyen. Egy másik csaj évfolyamtársam is nagyon kilóg a sorból. Vagy ez valami betegség? Ha az, milyen? Félek az emberektől, és csúnyának látom őket vagy tarok tőle, ha beszélgetni kell velük.( új emberekre értem, nem a családomra vagy az osztálytársaimra)2013. aug. 17. 19:06
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Mindig nagyon érzékeny voltam és nem tudtam/tudok rajta változtatni :S
De mitől alakulhat ki?
2013. aug. 17. 19:19
3/4 anonim válasza:
Nem bántottak kiskorodban?Vagy valami rossz gyerekkori emlék?
Egyébként pl. nálam szerepet játszottak a negatív tapasztalatok és a szekálások.
4/4 A kérdező kommentje:
Kiskoromban apám nagyon erőszakos és indulatos és veszekedős volt :S
Am nem szekáltak csak kb hatodikban és7-ben utána nem volt probléma.
2013. aug. 17. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!