Az baj ha negyed cigány vagyok és skinhead?
Ja,elég gáz! Hiába játszol nácisat te is csak egy cigány vagy! Szerintem inkább halgass,ne éltesd Hitlert mert anno akárhogy is de te is a táborba végezted volna bodzaszedő ;)
üdv egy igazi MAGYAR
te aztán tényleg kemény fasiszta vagy...
mármint, hogy felsőbbrendűnek hiszed magad
egyébként te is valószínűleg azért vagy skinhead, mert nem szereted a cigányokat, sok kellemetlen élményed van velük szemben ráadásul még a szüleid is adják alád a lovat
én se szeretem a cigányokat, mert mindannyian tudjuk, hogy a többségük hogyan viselkedik, milyen életmódot folytat, de te túlreagálod ezt
egy olyan ideológiát istenítesz, ami ennél többről szól és te sem vagy vele tisztában
te azzal, hogy itt sieg heil-ozol egyet értesz Hitlerrel, tehát szerinted is zsidókat, cigányokat, buz*kat és értelmi fogyatékosokat kellene gázkamrába vetni, csakmert a Führer így gondolta jónak
gondolj csak bele, ha lenne egy fogyatékos testvéred vagy homoszexuális, de te ennek ellenére szeretnéd, mert akárhogy is nézzük nem tehet róla, hogy annak született, de utáld és végezd ki, mert ezt diktálja az az eszmerendszer aminek a híve vagy
tehát a lényeg amit ezzel közölni akartam, hogy csak azért mert az, hogy utálod a cigányokat még nem mentség arra, hogy ilyen ideológiát kövess
ezért utálom a skinheadeket, felhúzzák a bakancsot meg a bomberdzsekit és játszák itt a kishitlert, holott fogalmuk sincs ennek az egésznek a mélységéről, hiába olvasnak ilyen könyveket meg nézegetik neten, akkor sem tudják felfogni miről is szólt ez régen pontosan
az egyetlen pozitívum, amit tudok róluk mondani és valamennyire tisztelek bennük, az az, hogy felvállalják a nézetüket bárhol, bármikor, bárki előtt, annak ellenére, hogy én elsüllyednék szégyenembe ha egy ilyen mocskot hirdetnék, mint ez a nácizmus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!