Miért nem enged el?
Esküszöm, megpróbáltam volna neked értelmesen válaszolni, de nem beszélhetek magam és az elveim ellen! Nem tudok neked tippeket adni a nagymamád meggyőzésére, miközben nem tartom normálisnak, hogy egy 14 éves egyáltalán már tudja, milyen a berúgás, és a saját gyerekemet se engedném el ilyen helyekre.
Kétféle válasz fogsz kapni: az egyik csoport leoltogat, hogy gyerek vagy még és ő sem engedne el, a másik csoport (a korosztályod) meg olyasmit fog tanácsolni, ami egyszerűen éretlenség és butaság (lásd az elsőt). Bírd ki még egy kicsit, van még erre időd. Komolyan, teljes jóindulattal mondom, hogy hallgass az idősebbekre, mert tudják, mit miért mondanak. Én se vagyok még öreg, de sok hülyeséget csináltam régen, amit nem kellett volna.
Türelem. Mindennek eljön a maga ideje.
Ennek még nincs itt az ideje. Ahogy azt már írták, bírd még ki ezt a pár évet. Nem fogsz veszíteni semmit.
Amikor betöltöttem a 18. életévemet és leérettségiztem, akkor vágott belém az érzés, hogy most kezdődik el az életem, és bármi ilyen bulizós dolog csak visszatartott, hátráltatott volna.
Veled is ezt tenné. A mamád okkal nem enged el. Legyél megértő, fogadd el a dolgokat, lépj túl rajta, és légy türelmes. Mindennek el fog jönni a maga ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!