Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire fogadják el az...

Mennyire fogadják el az emberek a névváltoztatást?

Figyelt kérdés
Keresztneveim sorrendjét szeretném megcserélni. Egyáltalán van értelme, szerintetek? A régi ismerősök, család vajon az általam kedvelt néven fognak szólítani?
2013. júl. 31. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőm csinálta/csinálja ezt, hogy át akarja szoktatni a barátokat,ismerősöket,mindenkit az egyik nevéről a másikra. Sokan már úgy hívják, ahogy ő szeretné. Én is úgy hívom, ha véletlen el nem felejtem, hogy nem szereti az első nevét..már mindenki megszokta a régit, de neki sikerül szépen lassan átszoktatni mindenkit. Mond meg az embereknek, hogy te hogy szeretnéd, hogy hívjanak. Amúgy mi a két neved?
2013. júl. 31. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Maradsz annak aki voltál. Ha micikéztek, nem leszel soha mancika.
2013. aug. 1. 02:28
 3/4 anonim válasza:

nem kell átanyakönyveztetni, csak mostantól úgy mutatkozol be és a régi nevedre nem reagálsz ;)

volt ismerősöm aki ezt csinálta.

2013. aug. 3. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell nevet változtatni, elég, ha ezentúl a második neved használod. Ismerőseid lehet, hogy nehezen fognak átszokni, de új ismeretségeidnél már nem lesz ilyen gond.
2013. aug. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!