Hogyan tudnám megtalálni önmagamat? Személyiségzavarral küzdök.19/L
Figyelt kérdés
Van mikor szemét vagyok mindenkivel, van mikor kedves vagyok. Van mikor szerény és önbizalomhiányos, van mikor szigorú, arogáns.
Néha igazi vad rocker akarok lenni, néha nőies magassarkús divatos csaj, néha átlagos alteres, néha pedig igazi raszta vagány tetovált csaj.
Már 19 éves vagyok. Ideje lenne már kialakulnia a személyiségemnek. De valahogy sosem jön össze. Mintha mindig meg akarok felelni a környezetemnek.
Nem tudom ki vagyok. Van aki hasonlóan van mint én.
Minden válaszolónak zöld!
2013. júl. 15. 22:35
11/12 anonim válasza:
Ne pusztulj bele! :D Tanulj meg ezzel élni, és önfegyelem, önkontroll. Elviselhető. Ha normális vagy, inteligens, és másokat nem bántasz akk sztem semmi baj.
12/12 anonim válasza:
#10 vagyok: Végül is, meg lehet szokni. Néha úgy is lehet ezt érezni, hogy tökjó, hogy nem tudom ki vagyok, mert így bárki lehetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!