Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak még olyan emberek akik...

Vannak még olyan emberek akik bélyeget gyűjtenek?

Figyelt kérdés
Nem öreg bácsikákra gondolok, hanem huszon-harminc éves korosztályra. Amikor mondom valakinek hogy ez a hobbim, akkor mindig furán néznek, vagy kiröhögnek... Én elhiszem hogy már nem divat, pedig olyan jó volt régen összeülni a barátokkal cserélgetni. Hol találok ilyen embereket?

2013. júl. 15. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 éves vagyok, és én is bélyeget gyűjtök. Eljárok találkozókra, ott sokat lehet cserélgetni, vásárolni, barátkozni.
2013. júl. 15. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok van egy csomó bélyegem. régen gyüjtöttem de mostanság csak pihen az asztalomban.néha előveszem megnézegetem.
2013. júl. 15. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek nem gyűjtenek bélyeget magukra, de ettől még birkák.
2013. júl. 15. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 16 éve kezdtem bélyeget gyűjteni. Most 24 éves vagyok. Tavaly 12 blokk árából vettem egy notebookot. Aki lenézi ezt a fajta gyűjtögetést, az nincs tisztában azzal, hogy mennyi odafigyelést igényel egy komoly gyűjtemény. És, hogy mennyit érhet.
2013. júl. 15. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Örülök hogy vannak még ilyen emberek. Én 26 éves vagyok és kb. 20 éve gyűjtöm, és van hogy akár egy évig nem is nyúlok hozzá de újra meg újra visszatérek hozzájuk, hosszútávon nem tudom megunni.

1#-es, hol szoktak lenni ilyen találkozók?

2013. júl. 15. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Budapestre szoktam járni. Ott több helyen is szoktak lenni találkozók
2013. júl. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!