Jó ötlet? Természetesen lent kifejtve. (:
Van egy lány, aki még a középiskolai évek alatt az évfolyamtársam volt, most pedig ugyanarra a fősulira járunk (ezen belül más karra). Látásból ismerjük egymást, szóval ha nagy ritkán összefutunk az utcán, akkor köszönünk egymásnak, de igazából sosem beszélgettünk egymással hosszabban, közelebbről nem is ismerjük egymást.
A minap az utcán sétálva ismét megláttam, de tőlem elég távol volt, és az út másik oldalán et cetera, et cetera...
Arra gondoltam, hogy a Facebookon írnék neki egy üzenetet, hogy el szeretném hívni pl. egy kávéra, vagy egy fagyira, de előtte még be is kellene jelölnöm, mivel nem az ismerősöm.
Lehet, hogy túlkomplikálom a helyzetet, szóval kíváncsian várom a véleményeket! :)
Köszönöm!
Update:
Beszélgettünk egy darabig (online), majd elhívtam egy randira. Arra az üzenetre azonban nem érkezett válasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!