Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az "beteges", ha 23 éves...

Az "beteges", ha 23 éves létemre nem merek discóba, koncertre menni, este kimászkálni, ilyenek?

Figyelt kérdés

Igazából pl discóba nem is akarok menni, de be se mernék menni egy ilyen helyre, mert mi van, ha valamit belekevernek az italomba mondjuk,és... Koncertre meg azért nem mernék menni, mert ott sokan isznak,és ha részegek az emberek, meg nagy tömegben vannak együtt,akkor egyesek akár agresszívvé is válhatnak,mi van,ha leüt valaki vagy kirabol?? De nem mindig van ilyen konkrét gondolatom, hogy most ettől vagy attól félek,de ha olyan helyen vagyok, ahol a kortársaim szórakoznak,félelmet érzek! :S Olyan félelmetesek számomra,ahogy úgy tombolnak,meg sokan olyan "nagyszájúak" meg "menők" és én félek az olyanoktól... :S De pl főleg télen még moziba vagy színházba se merek elmenni esti előadásra (be kell buszozni a városba),mert félek hazamenni este :S Vagy pl biciklizni se merek elmenni a település határain kívülre, mert félek, hogy valaki berángat a kocsijába és elrabol... Idegenekkel abszolút nem merek merek szóba állni az utcán, ha kedvesnek tűnik, akkor se, lerázom és mielőbb elmegyek onnan... Na de csak ha így simán sétálok az utcán "fényes nappal",és bemegyek a boltba mondjuk, akkor nem félek egyáltalán, eszembe se jut semmi rossz, szóval mittudomén a bolti eladóktól meg bent a boltban a vásárlóktól nem félek...Csak mondjuk ha valami eléggé kihalt helyen vagyok egyedül,és nincs ott senki,csak én meg mondjuk egy férfi,és az még hozzám is szól,akkor halálfélelmem van,már rögtön az jut eszembe,hogy biztos valami rosszat tervez,és hogy megkérdezi tőlem,hogy mennyi az idő,az biztos valami "csapda",és....

Bocsi,kicsit lehet túlrészleteztem....:)

23/L

2013. júl. 12. 13:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tőlem szoktak általában félni esténként, bárki aki szembejön, vagy aki mögött sétálok. Teljesen ártalmatlan kétméteres 120killós pasi vagyok.

Egyszer régen szólni akartam egy lánynak, hogy kioldódott a cipőfüzezője, szegénykém meg majd szívinfarktust kapott. Nappal bezzeg mindenkinek szuper szimpatikus vagyok.

2013. júl. 31. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!