Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak még természetes szőke...

Vannak még természetes szőke fiúk? :D

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre tettem-e a kérdést :)

Szóval az a helyzet, hogy nekem gyengéim a szőke kék szemű pasik, de valahogy nem igazán láttam még egyet se :s

Az ilyen latinos fekete-sötéthajú, sötétebb bőrűek valahogy nagyon nem vonzanak.

Szóval tényleg ilyen ritkák lennének a szőke fiúk, vagy csak az én környékemen? :D

15/L

2013. júl. 10. 17:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kérdező,válaszolók,nem tudom,ti hol éltek,h 1-1et láttok,ismertek csak?Nincs olyan kevés,egyébként eredeti szőke csaj van alig,sokkal több pasi rohangál evvel a külsővel!Ah,a pasi,aki tetszik,szőke,kékszemű,magas,nem nyámnyila szöszi herceg!De imádom!:s
2013. aug. 5. 09:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Én 2 szőke, kék szemű fiút ismerek. Mind a kettővel nagyon jóba vagyok, csak az egyik Németországba dolgozik, a másik Budapesten. Így ritkábban találkozunk. Amelyik Németországban van gyönyörű tengerkék szeme van. A másiknak inkább zöldes-kék színű a szeme. Én is voltam kint Németországban ehhez a fiúhoz és ott nagyon sok szőke, kék szemű férfi mászkál.

19/L

2013. aug. 5. 10:51
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, örülök hogy így van :)

Én a Dunántúli- Vas megyei környékről látom úgy hogy ritkaság, itt mindenkinek barna a haja :P

Persze itt is előfordul néha egy egy szőke, de nem jellemző. Mondjuk lehet hogy már a sötétszőkét is barnának látom első látásra :)

2 hete voltam Horvátországban, ott jó sok külföldit láttam, és hát, valóban 30 év feletti férfiak is voltak szinte tejfölszőke hajjal :D kicsit szokatlan volt nekem, de tetszett :)

2013. aug. 5. 13:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is csak egyet ismerek. Tejföl szőke haja van, barna csíkokkal, mintha melírozták volna, pedig nem :'D és a szeme... gyönyörű kék. Nem igazán szeretem a szőke pasikat, a kék szeműeket sem, de ő egy kicsit megtetszett. Bár az a gond vele, hogy nagyon nagyon alacsony.

Most hogy így belegondolok, nem is ismerek másikat. Heves megye

2013. aug. 12. 10:08
 25/25 anonim válasza:
Csongrád megyében van a legtöbb. Én is az vagyok ha kell küldök képet. Bár nekem hátul télen bebarnul de elől szőke marad.
2017. szept. 21. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!