Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismertek olyanokat, akiket...

Ismertek olyanokat, akiket begináztak?

Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, hogy drogot tettek az italodba?Van olyan szórakozóhely, ahová inkább ne menjünk, mert gyakori, hogy bedrogoznak?

2013. júl. 7. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehonnan, mert nem tudják kimutatni, ha jól tudom.

Egyébként járok elég sokat itt Borsod megyében szórakozni meg elvétve Pesten, de én még nem tapasztaltam, csak pletyka szinten.

Meg volt egy-két eset mikor az illető hölgy ezzel védekezett, h azért bújt több pasival ágyba, mert bedrogozták meg stb, de mikor tájékoztatták a nyomozók a hamis vádról, akkor rájött, h talán mégse volt annyira ellenére az a hancúr.

2013. júl. 7. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz bárhová, de csak bontatlan italt vegyél és a poharadt ne hagyd magára, tartsd szem eleőtt, mielőtt WC-re mész, vagy kimész a teremből idd meg.
2013. júl. 7. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Ápolónőként dolgozom, amikor hétvégén éjszakai ügyeletben vagyunk, számtalanszor kapjuk a riasztást, hogy bedrogozott kamaszt hoznak. Rendszerint mellette reszket 1-2 kis barátja is. Mindig azzal indítanak, hogy nem tudják mi történt, biztos belecsempészett valaki valamit az ájult társuk italába. Olyankor jön az ügyeletes orvos és kicsit kiabál velük, aminek kb. az a lényege, hogy mi nem rendőrök vagyunk, nem teszünk feljelentést, de ha nem segítenek nekünk, nem mondják el, hogy pontosan mit és mennyit fogyasztottak, akkor bizony könnyen halál lehet a vége, segítsenek nekünk. Ekkor 100-ból 99 esetben elkezdik sorolni, hogy mit szívtak-szúrtak. Önként. Ezeknek a "drogot csempésztek az italomba"-sztoriknak tehát 99százaléka mese, az én tapasztalataim szerint.
2013. júl. 7. 15:40
 4/5 anonim válasza:
36%

Sosem fogom megerteni, hogy minek drogozni..

17 eves vagyok probaltam mar nem egy dolgot..de nem tett akkora elvezetet bennem hogy folytassam..nem ertem a tobbi velem egykorut..

2013. júl. 7. 16:00
 5/5 anonim válasza:
100%
Nem szerencsés a harmadik válaszadó, a,,nővér" válasza, hogy 100-ból kilencvenkilenc százalék tulajdonképpen hazudik. Lehet, hogy sok drogozó erre hivatkozik, ha baj van, de a probléma létezik, legyen az Gina vagy más szer.
2019. márc. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!