Átlagosan hány lájkot kap a profilképed facebookon?
Figyelt kérdés
Szerinted ez sok vagy kevés?2013. jún. 25. 18:58
11/29 anonim válasza:
200-250..és nem nagyon érdekelennyi van rajta,felőlem akár lehetne 20 is az se érdekelne:D nem minden a lájkok száma:))
12/29 anonim válasza:
nekem is éppen mindegy,valószinű rá is szólnék a lájkoóimra,mert nincsen feltűnési viszketegségem,hál Istennek.
14/29 anonim válasza:
100 kb.
60-nál nem szokott kevesebb lenni, de a legtöbb is csak 150.
Nem sok szerintem, de kit érdekel? :)
15/29 anonim válasza:
na,13 as neked van igazad,nekem se volt,meg nem is lenne a mai napig sem,ha a fiam nem csinált volna nekem,mert szerinte ez "kell".
16/29 anonim válasza:
Sacc 10-et, 430 ismerősből. Mondjuk, nem érdekel.
16/L
17/29 anonim válasza:
Nekem egy sincs. De teljesen elégedett vagyok ezzel a számmal.
18/29 anonim válasza:
250 ismerős és 30+ átlagosan :) Nem sokat szoktam fenn lenni ,de átlagos szerintem és tök mind egy mennyi lájkod van... Ha 1000 lájkod van sem leszel több ember..
20/29 anonim válasza:
Még csak egyet tettem ki, mert mindenki nyaggatott hogy miért nincs kint képem, azóta le sem cseréltem, főleg hogy kb évente 1 kép ha készül rólam, az is muszáj :) 20 like, szerintem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!