Mit csináljak ha nem jön velem senki se se túrázni, se fesztiválra?
Van egy jó fiú társaság akik főleg a barátom haverjai,rendszeresen össze szoktunk ülni kicsit italozni,billiárdozni,mászkálni együtt. Most itt a nyár,gőzerővel szervezem a programokat és senki nem akar jönni: vagy dolgoznak,vagy nincs pénzük,vagy egyéb ok miatt. Most mit csináljak? A jegyem meg minden már le van foglalva előre,menjek egyedül és haverkodjak a helyiekkel? Nem voltam még sosem több napos fesztiválon,nem tudom mennyire lehet társaságokhoz csapódni.
19/L
Üdv a klubban :(
három legjobb barátnőm kifogásai, hogy miért nem jönnek velem fesztiválra:
-Nincs pénzem.
-Nem engednek el a szüleim (18 év fölött saját, munkával keresett pénzből)
-Dolgozom
A harmadikon kívül én a többit nem tudom elfogadni, mert csak kifogás.
Hát igen,ezek a szövegek tényleg csak kifogások,minimális szervezéssel mind megoldható. Én is diák vagyok,szutyok órabérrel szedegettem össze évközben a pénzemet,most van annyim hogy el tudtam mennyi nyelvvizsgázni és ha még a nyáron bulizgatok,kirándulgatok is,akkor is marad bőven.
De most úgy alakul hogy lehet lesz 3 haver aki jön velem,egyet már befűztem,plusz jön vele a barátnője és ők még egy közös havert hozni akarnak. Minden esetre ha mégsem tudnak jönni,akkor is megyek és jól érzem magam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!