Akik a homoszexuálisokat egy kalap alá veszik a bűnözőkkel, és erkölcstelennek tartják őket, azok mért gondolkodnak így?
"jó hát ilyen filozófiával tulképpen senkit se lehetne mert ugye szegény gyilkos is a sanyarú gyerekkora és gyerekkori traumái miatt lesz gyilkos :( "
Na már megint ott tartunk, hogy a bűnözőkkel vesszük egy kalap alá????? Azért aki megöl valakit az "kicsit" súlyosabb cselekedet, mint akinek lelki problémái vannak, és emiatt idegesítően viselkedik, ami lehet hogy a környezetét is zavarja, de legjobban saját magát zavarja hidd el.
Amúgy utolsónak meg én még egy ilyen kérdést se találtam, ami konkrétan arra vonatkozott volna, hogy miért ítélik el.
"bár ma már a hetero srácok 99,8 % b*zinak öltözik ÉS EZ TÉNY!!!) Akkor simán ettől is jobban elfogadott lenne. Viszont a sok hetero... a melegektől tanult öltözködni, divatos hajat viselni, "
ez nagyon vicces, már máshol is írtam :) de most komolyan ...
"Na már megint ott tartunk, hogy a bűnözőkkel vesszük egy kalap alá?????"
de nem ez volt a kérdésedben is? én írtam h ahol működik a kemény kéz politikája, ott nincs is semmilyen meleg-probléma mert nincsenek melegek,. ennyi. legjobb esetben is max választhat a börtön és az elmegyógy között, de ez tényleg a legjobb, ennél csak súlyosabbak vannak. itt is írta valaki, hogy a testvérét a szülei 2 évre elmegyógyba záratták emiatt aztán meggyógyult nagyjából.
rák se tudja csak az a lényeg h nem normális na.
de miért baj ez az egy kalap alá vevés? hát nagyon annak határán vagyunk, hogy legyen egy Btk-s §-unk erről is, ugye a terjesztéséről már született egy törvényjavaslat csak aztán megúsztátok, de lesznek még hasonlóak sztem.
végül: semmi baj nem lenne ám az egész homósággal ha a homók tudnának viselkedni :(( csak hát nem tudnak ,.,.
na bírom, amikor még ők akarnak minket nevelni meg állítólag mi vagyunk tájékozatlanok. nekem egyszer volt (akart lenni) egy meleg csákó haverom, de miután a sokadik fülesre kinyögte h mi a pálya, na azóta se találkoztunk természetesen. ne haragudj, én nem homulás céljából építgetem a baráti körömet. Tudom, fura ez nektek, de ilyen is van!
a másik meg h ne haragudj már, de ott az a k fassbuk, nos ha már egy srác jelöl be, és nem esik le rögtön h ki az, mindjárt sikítófrászt kapok, ugyanis az eddigiek 90%-a a következőt tette:
1, vagy elkezdett egyre durvábbasn nyomulni
2, miután rájött h nálam esélytelen, de én meg eléggé átláttam a szitán, és meg is mondtam, neki, akkor elkezdett fűzni h szerezzek már valakit akit le lehet szopni.
ennyi , más még nem volt.
na szted ezek után milyen a véleményem? úgyhogy igenis kijelentem és fenntartom h engem mindig betalálnak de nem csak engem, pár haverom is ezt mondja. (főleg amelyik szintén amolyan klasszabb srácnak számít, de nem egy olyan is volt amelyik a sok sikertelen próbálkozás után már fizetni is akart, na aztán persze a száztizennyolcadik hamis profilját is hiába tiltottam le, mindig visszatalált, az ész megáll na.)
oké, mondjuk én eléggé csajok bálványa típus vagyok, ez is igaz, de azért még nem kéne ennyire elpofátlanodni. hát chatre meg nem járok minek is járjak ...
aztán végül: pszichológushoz nem hiszem h nekem kéne mennem, én eléggé a realitást írom le, bajom meg nem nekem van. viszont a hallottak alapján elég kis %-ban működik csak a terápiázgatós módszer is meg hosszú is, bizonytalan is, én visszatérnék a kemény kéz politikájához megint. ott akkor sok választási lehetőség nincs.
és még azt mondjuk, hülyeséget beszélnek azok, akik állítják h a probléma egyik fő forrása a katonaság megszűnése ... hát igen. ott azért férfi lett a kisasszonyból is.
ezt a 10-ből 1-es hülyeséget pedig felejtsd el, biztos szép statisztika, de az én baráti körömet hadd ismerjem én, és azért nem kicsi, de megnyugtatlak, egy sincs. de nálunk nem is maradna meg az ilyen, ne poénkodjál már, asszem tennének róla h elmenjen a kedve a fiúkat nézegetni.
nos, ennyi okoskáim, aztán gondolom most megint jön majd a cáfolat ... egyelek meg titeket meg azt az okos fejecskéteket. nektek az a felvilágosult aki homul. aki meg nem homul, az csak sötét lehet, tök logikus, valóban ... Én abszolút liberális fiatal vagyok, na de mit a homók többsége művel, az nem nevezhető viselkedésnek se. más bajom nincs egyelőre.
ja és nem kell ahhoz vallás h exgay legyen ... tudok én is 2 meggyógyult csávóról. igaz sokat szenvedett a gyógyszerekkel meg terápiával de azért meggyógyult, ma bnője van. de még így se szívesen barátkozok vele, értitek ... azért sosem lehet tudni, min jár a fantáziája meg mikor téved el a keze valamerre.
de azért leszel szíves megcáfolni engem abban h valóban nem elég gusztustalan egy fiú se..bekurrni? és a többi dolog? szal ezt hogy gondoljátok h bárki jó szemmel fogja nézni? ez nem felvilágosultság kérdése, ez egyszerűen csak a természet, a természetes és egészséges ösztönök ... semmi más. ha viszont ösztönösen nem érzitek h ez gáz,na akkor sztem NEM NEKÜNK kell ám a nevelés meg oktatás meg megismerés !!! nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!