Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik a homoszexuálisokat egy...

Akik a homoszexuálisokat egy kalap alá veszik a bűnözőkkel, és erkölcstelennek tartják őket, azok mért gondolkodnak így?

Figyelt kérdés
Mért nem lehet felülemelkedni azon, ha valakinek ez nem tetszik, és úgy hozzáállni, hogy a saját életével mindenki azt csinál amit akar, úgy "rontja el" ahogy akarja, de megjegyzem egy homoszexuális férfi pont, hogy akkor rontaná el, ha egy nővel erőltetné, mert az úgysem működne, és az a nőnek sem lenne jó. Annyi mindenen felülemelkedünk a hétköznapi életben, hiszen ha mindenkit utálnánk, akinek van olyan tulajdonsága, ami nekünk nem tetszik, akkor kb. senkivel sem állhatnánk szóba. De vajon a homoszexualitáson miért nem képesek oly sokan ugyanígy felülemelkedni, és békén hagyni? Valaki egyszer azt mondta, hogy "mert nem természetes". Na de könyörgöm! Annyi minden nem természetes már, ami a civilizált társadalom hozománya, és mégse utasítjuk vissza, pedig kevesebb cukorbeteg és/vagy elhízott ember lenne például, ha a táplálkozásunk is természetesebb lenne. (Amúgy meg az se biztos hogy nem természetes, mert az állatoknál is van, de ebbe ne menjünk bele, mert úgysem lehet biztosat mondani.)

2013. jún. 16. 03:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

"jó hát ilyen filozófiával tulképpen senkit se lehetne mert ugye szegény gyilkos is a sanyarú gyerekkora és gyerekkori traumái miatt lesz gyilkos :( "

Na már megint ott tartunk, hogy a bűnözőkkel vesszük egy kalap alá????? Azért aki megöl valakit az "kicsit" súlyosabb cselekedet, mint akinek lelki problémái vannak, és emiatt idegesítően viselkedik, ami lehet hogy a környezetét is zavarja, de legjobban saját magát zavarja hidd el.

Amúgy utolsónak meg én még egy ilyen kérdést se találtam, ami konkrétan arra vonatkozott volna, hogy miért ítélik el.

2013. jún. 17. 14:43
 32/71 anonim ***** válasza:
0%

"bár ma már a hetero srácok 99,8 % b*zinak öltözik ÉS EZ TÉNY!!!) Akkor simán ettől is jobban elfogadott lenne. Viszont a sok hetero... a melegektől tanult öltözködni, divatos hajat viselni, "

ez nagyon vicces, már máshol is írtam :) de most komolyan ...

2013. jún. 17. 17:08
 33/71 anonim ***** válasza:
0%

"Na már megint ott tartunk, hogy a bűnözőkkel vesszük egy kalap alá?????"

de nem ez volt a kérdésedben is? én írtam h ahol működik a kemény kéz politikája, ott nincs is semmilyen meleg-probléma mert nincsenek melegek,. ennyi. legjobb esetben is max választhat a börtön és az elmegyógy között, de ez tényleg a legjobb, ennél csak súlyosabbak vannak. itt is írta valaki, hogy a testvérét a szülei 2 évre elmegyógyba záratták emiatt aztán meggyógyult nagyjából.

rák se tudja csak az a lényeg h nem normális na.

de miért baj ez az egy kalap alá vevés? hát nagyon annak határán vagyunk, hogy legyen egy Btk-s §-unk erről is, ugye a terjesztéséről már született egy törvényjavaslat csak aztán megúsztátok, de lesznek még hasonlóak sztem.

végül: semmi baj nem lenne ám az egész homósággal ha a homók tudnának viselkedni :(( csak hát nem tudnak ,.,.

2013. jún. 17. 17:12
 34/71 anonim ***** válasza:
83%
Kemény kéz politikája ?:) Meg vannak olyan helyek, ahol nincsenek melegek? Ez most komoly? Melegek mindenhol vannak, csak maximum nem tudsz róluk, mert nem reklámozzák. Egyébként sztem irány a pszichológus, mert nem normális,h vki azon húzza fel magát,h vajon két meleg miket csinálhat otthon a négy fel között. Kényszerítenek,h te is részt vegyél az aktusban, vagy fegyvert tartanak a fejedhez,h nézd végig? Nem. Akkor meg? Most tényleg otthon üldögélsz, azon stresszel,h jajúristen vajon miket csinálhat két meleg egymással? :D. Húha, hát ez nem semmi. És szerinted nem tudnak viselkedni a melegek. Hány meleggel beszéltél már, és hány hajtott rád ? Mert én soha életemben nem beszéltem meleggel, nem hajtottak rám és nem láttam sehol csókolózó meleget, az meg hogy miket csinálnak otthon, rohadtul nem tud érdekelni, de az sem,h a hetero szomszédom, miket csinál a feleségével. Valahogy ti homofóbok mindig melegekkel találkoztok, és titeket mindig provokálnak. Pl. ott a chat.hu, ahol szintén sok homofób arról panaszkodik,h megtalálják őket a melegek, vhogy ott sem próbálkozott nálam egy meleg sem, érdekes.
2013. jún. 17. 17:43
 35/71 feri.... válasza:
100%
Sajnálatosan ilyen begyepesedett Magyarország, és ami az igazság, hogy nem is próbálnak meg ezen változtatni, sajnos! Vagyis mi, és nem csak a melegek és nem minden meleg ( szégyellhetik magukat azon melegek, akik nihilek !!!! ) , teszünk a jó ügy érdekében, hiszen ez nem csak nekünk kellemetlen , hanem azok számára is, akik tájékozatlanok, és így nevelnek gyereket, akikbe sajnos ugyan azt a vakságot nevelik bele!!!! Kész gyermekkínzás! Ez a többségi társadalom problémája oly téren, hogy szűk látókörűek, és terjesztik a gyűlöletet! Nem csak a világban jelent ez nagy gondot, de főleg az egyházakban ( tisztelet néhány igen példás kivételtől ..., most ide nem számítva azokat az ön és másokat áltató egyházi vezetőket, akik mint "exgay"-ként élnek, és azt merik HAZUDNI, hogy a homoszexualitást mint bűnt elnyomják magukban, és nem engednek neki teret, és erre buzdítanak másokat is....!!!! hűűű! olyan nagy neurológiai problémáik lesznek az ilyeneknek, mint annak a rendje! én már tapasztaltam egy ilyen ember társaságát, legnagyobb sajnálatomra, szal valamennyire tudom :( sajnos a fennálló helyzet elszomorít, mert TARTHATATLAN és mégis KÖZÖMBÖSEK, sőt mi rosszabb, utálkozók és nem törődöm-ök !!!!
2013. jún. 17. 17:52
 36/71 feri.... válasza:
100%
tény: 10-ből minimum egy ember biztosan queer ! így hót ziher, hogy a TE barátaid között is akad legalább egy ( ha csak 10 barid vagy ismerősöd van ... de ez kizárt ... szal több queert ismersz, mint azt hiszed! )
2013. jún. 17. 18:00
 37/71 anonim ***** válasza:
0%

na bírom, amikor még ők akarnak minket nevelni meg állítólag mi vagyunk tájékozatlanok. nekem egyszer volt (akart lenni) egy meleg csákó haverom, de miután a sokadik fülesre kinyögte h mi a pálya, na azóta se találkoztunk természetesen. ne haragudj, én nem homulás céljából építgetem a baráti körömet. Tudom, fura ez nektek, de ilyen is van!

a másik meg h ne haragudj már, de ott az a k fassbuk, nos ha már egy srác jelöl be, és nem esik le rögtön h ki az, mindjárt sikítófrászt kapok, ugyanis az eddigiek 90%-a a következőt tette:

1, vagy elkezdett egyre durvábbasn nyomulni

2, miután rájött h nálam esélytelen, de én meg eléggé átláttam a szitán, és meg is mondtam, neki, akkor elkezdett fűzni h szerezzek már valakit akit le lehet szopni.

ennyi , más még nem volt.

na szted ezek után milyen a véleményem? úgyhogy igenis kijelentem és fenntartom h engem mindig betalálnak de nem csak engem, pár haverom is ezt mondja. (főleg amelyik szintén amolyan klasszabb srácnak számít, de nem egy olyan is volt amelyik a sok sikertelen próbálkozás után már fizetni is akart, na aztán persze a száztizennyolcadik hamis profilját is hiába tiltottam le, mindig visszatalált, az ész megáll na.)

oké, mondjuk én eléggé csajok bálványa típus vagyok, ez is igaz, de azért még nem kéne ennyire elpofátlanodni. hát chatre meg nem járok minek is járjak ...

aztán végül: pszichológushoz nem hiszem h nekem kéne mennem, én eléggé a realitást írom le, bajom meg nem nekem van. viszont a hallottak alapján elég kis %-ban működik csak a terápiázgatós módszer is meg hosszú is, bizonytalan is, én visszatérnék a kemény kéz politikájához megint. ott akkor sok választási lehetőség nincs.

és még azt mondjuk, hülyeséget beszélnek azok, akik állítják h a probléma egyik fő forrása a katonaság megszűnése ... hát igen. ott azért férfi lett a kisasszonyból is.

ezt a 10-ből 1-es hülyeséget pedig felejtsd el, biztos szép statisztika, de az én baráti körömet hadd ismerjem én, és azért nem kicsi, de megnyugtatlak, egy sincs. de nálunk nem is maradna meg az ilyen, ne poénkodjál már, asszem tennének róla h elmenjen a kedve a fiúkat nézegetni.

nos, ennyi okoskáim, aztán gondolom most megint jön majd a cáfolat ... egyelek meg titeket meg azt az okos fejecskéteket. nektek az a felvilágosult aki homul. aki meg nem homul, az csak sötét lehet, tök logikus, valóban ... Én abszolút liberális fiatal vagyok, na de mit a homók többsége művel, az nem nevezhető viselkedésnek se. más bajom nincs egyelőre.

2013. jún. 17. 20:40
 38/71 anonim ***** válasza:
0%

ja és nem kell ahhoz vallás h exgay legyen ... tudok én is 2 meggyógyult csávóról. igaz sokat szenvedett a gyógyszerekkel meg terápiával de azért meggyógyult, ma bnője van. de még így se szívesen barátkozok vele, értitek ... azért sosem lehet tudni, min jár a fantáziája meg mikor téved el a keze valamerre.

de azért leszel szíves megcáfolni engem abban h valóban nem elég gusztustalan egy fiú se..bekurrni? és a többi dolog? szal ezt hogy gondoljátok h bárki jó szemmel fogja nézni? ez nem felvilágosultság kérdése, ez egyszerűen csak a természet, a természetes és egészséges ösztönök ... semmi más. ha viszont ösztönösen nem érzitek h ez gáz,na akkor sztem NEM NEKÜNK kell ám a nevelés meg oktatás meg megismerés !!! nem?

2013. jún. 17. 20:47
 39/71 anonim ***** válasza:
91%
a homofóbia nem egészséges ösztön... igaz, IQ kéne, hogy legyőzd..
2013. jún. 17. 21:38
 40/71 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg meggyógyult-e az a 2 csávó, akit írtál. Ők a 16-24 évesek, akikről az elején írtál? Hiszen te írtad korábban, hogy te magad sem hiszel az ilyen terápiákban, szóval simán lehet ám, hogy csak erőlteti a csajjal, és magának sem meri bevallani, hogy ez neki továbbra sem jó. Amúgy meg nyugi, én tuti nem mernék rád írni se Facebook-on, se máshol, mert az ilyen jóképű fiúk félelmetesen beképzeltek, és bunkók tudnak lenni. Nekem meg ez a sztereotípiám, győzz meg róla, ha nincs igazam, de eddig szinte kivétel nélkül ezt tapasztaltam. És inkább örülnél neki, hogy olyan szép vagy, hogy a fiúknak is tetszel, ahogy én annak is örülök, ha lánynak tetszem, hiszen az is azt jelzi, hogy szép vagyok, csak kezdeni nem tudok vele semmit. Ha már szerelmes lenne belém egy lány annak nem örülnék, mert nem akarok fájdalmat okozni nekik. Ha bűnöző lennék, akkor nem érdekelne, hogy kinek okozok fájdalmat, mert leszarnám, ahogy te is leszarod, hogy ártatlan embereknek teszed tönkre nyugodt lelkiismerettel az életét. Most közülünk ki inkább a bűnöző? És nyugaton már ott tart az elfogadás, hogy a meleg felvonulás átalakult egy olyan össznépi bulivá, ahova a heterók is kimennek a gyerekeikkel, és egy jót buliznak ahelyett, hogy féltenék a gyerekeiket a melegektől. És nehogy már attól félj, hogy kihal az emberiség, hiszen jelen pillanatban pont az a baj, hogy túl vagyunk népesedve, mert túl sok gyerek született, és születik még mindig a világban. Jó a magyar az most épp fogy, de nem valami gyors ütemben, úgyhogy kár ezen aggódni szerintem. És mondtam már, hogy nem mindenki azt akarja, amire te gondolsz, hanem lehet olyat, ami egyáltalán nem undorító, de amint te is írtad: magánügy, hogy mit. Én meg mondjam azt, hogy a heteróktól undorodom, mikor hangosan csókolóznak, és látni a nyálukat is? Mégse ítélem el őket, mondjuk azért ha már nekünk nem szabad az utcán, akkor nekik sem kellene, és tudom, hogy más heterókat is zavar a heterók csókolózása például. És te hol olvastad azt, hogy az a 15 éves fiú "meggyógyult nagyjából", akit diliházba vittek, mert csak arról volt szó, hogy diliházba vitték, de arról nem hogy "meggyógyult" volna.
2013. jún. 17. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!