Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem kedvel seki. Miért?

Nem kedvel seki. Miért?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok. Középiskola óta nincsenek barátaim. Egyetem nekem kimaradt, 18 évesen elkezdtem dolgozni. A munkahelyeken nem jól kijövök mindenkivel, semmi rosszat nem hallottam még sehonann vissza magamról. De attól hgoy kijövök velük még nem hívnak el a közös sörözésekre, bulikra. A céges bulin is én szinte mindig egyedül vagyok, külön. Nem ártok soha senkinek, mindig meghallgatom a többiek problémáit, ha kell, kérik akkor segítek nekik.

Munkán kívül most elkezdtem járni egy konditerembe, de ott is mindenki haverja mindenkinek, én meg hiába próbálok barátkozni, pl. segítséget kérek egy gyakorlatban, minden hiába, leráznak mindig.

Nem vagyok amúgy pióca típus, veszem a lapot. Egyszerűen csak valahogy külsőleg nem vagyok szimpatikus az embereknek. A középiskolás barátaim mind nagyon jól ismertek gyerek korom óta.

Egyszerűen nem sikerül barátkoznom. A párom barátnőinek a barátjaikkal is próbáltak már hogy összehaverkodjak. Na ez úgy nézett ki, hogy elmentünk egy szórakozóhelyre, a lányok külön mentek. A srácok meg odaszóltak nekem hogy "Mindjárt jövünk" elvonultak valahova és vissza se jöttek. A barátnőm meg csak nézett hogy ott ücsörgök egyedül. Elég kínos volt. Kérdezte a barátnőket hogy mi a bajuk velem, azt mondták hogy semmi különös, csak nem vagyok szimpi.

Hogyan változzak ennél jobban, hogy "bejöjjek" az embereknek?

2013. jún. 3. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem csináltál semmi olyan rossz dolgot az életedben, akkor nem benned van a hiba, nyugi :)

Mi az érdeklődési köröd? Szeretsz focizni, úszni, vagy pecázni? Milyen környéken laksz, mik vannak arra felé?

Szerintem sosem késő barátokat szerezni, csak úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy rátapintani az emberek érdeklődési körére, és akkor van téma :) ne félj kezdeményezni! sokan szeretik a nyitott embereket, de vannak olyanok akik nem! próbálj olyanokra találni akik nyitottabbak ! :)

18/L

2013. jún. 3. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Van benned valami, amitől az emberek menekülnek. Lehet, hogy egyszerűen csak a véleményed túl nyers nekik. DE - Többre mégy egy, két, három valódi baráttal, mind 3000 iwiw ismerőssel. Utóbbiak valószínűleg azt sem tudják, hogy mi a középső neved... hagyd ezeket a felszínes kapcsolatokat a fenébe. 30 körül inkább mélyebb barátságra 'gyúrjál'. Foglalkozz egy dologgal komolyan, napi szinten, légy nyitott és segítőkész, így abban az egy dologban majd meg fogod majd találni a magad társaságát. (Hasonló egykori cipőből. Nekem a sport segített.)
2013. jún. 3. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Hobbim a konditerem, a wakeboard, az úszás. A focit nem szeretem, rosszul vagyok tőle. Motorsportokból az F1 érdekel, meg a MotoGP-t nézem rendszeresen.

Érdekel a motorozás, lehet hogy beiratkoznék egy tanfolyamra és vennék egy kis 600-as gépet.

Megkérdeztem az egyik kollégámat viccesen, humorosan hogy ugyan miért nem hívnak el engem az egyikük születésnapjára ahova megy mindenki. Komolyra váltott és elmondta, hogy én: nem vagyok benne a buliban (nem iszom, nem dohányzom, a drogokat elítélem), nem lehet velem hülyülni (ez alatta kolléganők kibeszélését érti, hogy kit hogyan ...., illetve a folyamatos szexuális utalgatásokat, viccelődést) , túl jófiú vagyok.

Engem olyannak neveltek, hogy tiszteljem a nőket, kerüljem a káros szenvedélyeket és udvarias legyek mindenkivel. Tényleg emiatt nem találok haverokat, barátokat? Elkeserítő. Amúgy ezek a kollégák a társadalom szerint normális emberek, sokuknak gyerekei vannak, szóval nem az az elsőre züllöt társaság. Normálisnak mondott 25-35 évesek.

Lehet hogy azzal van baj, hogy más a fővárosi értékrend, mert én vidéki vagyok, de már 18 éves korom óta itt élek. Nem szoktam általánosítani, meg ítélkezni de már csak erre tudok gondolni

2013. jún. 4. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!