Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki szereti még a Rammsteint?

Ki szereti még a Rammsteint?

Figyelt kérdés
Én imádom őket. Fanok, gyülekezzetek! Melyik a kedvenc számotok? Szerintetek ki a leghelyesebb közülük?:)

2013. máj. 21. 22:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kicsit késve,de Ők a LEGJOBBAK <3
2013. máj. 24. 20:47
 22/28 anonim válasza:
100%

Azt szerintem egyszerűbben meg tudnám fogalmazni hogy melyik nem tetszik, mert olyan nincs

Az én kedvencem Richard, de Doom is helyes de csak akkor mikor rövid a haja

Én már próbáltam tanuls közben a Rammsteint háttér zenének, és az lett a vége hogy 1 feladatot 3 óra alatt tudtam megoldani mivel azt nem lehet hogy nem figyelsz erre a zenére.

2013. máj. 28. 16:23
 23/28 A kérdező kommentje:
22 Egyetértek:) Én amúgy tévé mellett tanulok néha, ha unalmas az anyag, mert különben elaludnék.
2013. máj. 28. 19:43
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyébként még annyit hozzátennék,hogy 14 évesen kicsit nehéz megállapítanom,hogy melyik 50 éves hapsi tetszik:D A zene jó,és az a lényeg:D
2013. máj. 30. 16:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Imádom!

Miattuk vagyok jó németből!Nem gondoltam volna,hogy így tudok rajongani egy bandáért.

Kedvencek:Ich will,Feuer und Wasser,Spiel mit mir(xD),Ich tu dir Weh,Heirate mich,Herzeleid...soroljam még?

17/L

2013. jún. 5. 00:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, ha nincs a Rammstein, akkor most nem németből készülök nyelvvizsgára:) Amúgy a Spiel mit mirt imádom, de a mostani kedvencem a Hilf mir.:)
2013. jún. 5. 21:18
 27/28 anonim ***** válasza:

MÉG?? Ki szereti MÉG a Rammsteint? Nem lesz olyan időszak, hogy ne szeressék őket! Őket egyszerűen nem lehet nem szeretni!! :D

Kedvenc szám? Rengeteg van, és mindig változó. Jelenleg a Moskau, Rosenrot, Benzin, Mein Teil, Mutter. De a többit is imádom!

Mikor tök depis hangulatom volt, és semmihez sem volt kedvem, csak őket hallgattam, és néztem a videókat. Mindig jókat nevettem interjúkon meg a koncerteken, és szerintem ennek köszönhetem, hogy egyáltalán volt erőm kikelni az ágyból. És ezért nagyon hálás vagyok nekik! IMÁDOM ŐKET!!! A LEGJOBB EGYÜTTES A VILÁGON!!!!

2013. jún. 18. 00:54
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez a zene örök és hallhatatlan:) Már mióta nyomják és még ma is milyen jókat alkotnak. Már alig várom az új lemezüket. Ha rossz kedvem van, én is őket hallgatom és valahogy szebb lesz a világ:D A mostani kedvencem az Alter Mann és az Amour.:)
2013. jún. 18. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!