Ki szereti még a Rammsteint?
Azt szerintem egyszerűbben meg tudnám fogalmazni hogy melyik nem tetszik, mert olyan nincs
Az én kedvencem Richard, de Doom is helyes de csak akkor mikor rövid a haja
Én már próbáltam tanuls közben a Rammsteint háttér zenének, és az lett a vége hogy 1 feladatot 3 óra alatt tudtam megoldani mivel azt nem lehet hogy nem figyelsz erre a zenére.
Imádom!
Miattuk vagyok jó németből!Nem gondoltam volna,hogy így tudok rajongani egy bandáért.
Kedvencek:Ich will,Feuer und Wasser,Spiel mit mir(xD),Ich tu dir Weh,Heirate mich,Herzeleid...soroljam még?
17/L
MÉG?? Ki szereti MÉG a Rammsteint? Nem lesz olyan időszak, hogy ne szeressék őket! Őket egyszerűen nem lehet nem szeretni!! :D
Kedvenc szám? Rengeteg van, és mindig változó. Jelenleg a Moskau, Rosenrot, Benzin, Mein Teil, Mutter. De a többit is imádom!
Mikor tök depis hangulatom volt, és semmihez sem volt kedvem, csak őket hallgattam, és néztem a videókat. Mindig jókat nevettem interjúkon meg a koncerteken, és szerintem ennek köszönhetem, hogy egyáltalán volt erőm kikelni az ágyból. És ezért nagyon hálás vagyok nekik! IMÁDOM ŐKET!!! A LEGJOBB EGYÜTTES A VILÁGON!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!