Magyarok Miért ennyire rasszisták a cigányokkal szemben ?

"majdnem meglincseltek egy kis csajt, amiért nem állt fel nekik"
Viagrával nem próbálkoztak?

15
Miért lenne? De válaszokból is látszik hogy, nagyon rasszista egy népség vagytok tisztelet a kivételnek.
Nyilván vannak olyan cigányok akik, nem tudnak viselkedni. Viszont van olyan magyar is aki annyira rasszisták, hogy egy cigány nem tud el menni mellette. Ja hogy az nem számít? Akkor miért várjátok el a cigányoktól hogy legyenek normálisak , amikor ti még rosszabbak vagytok.
23
Egyet se pontoztam le miből gondolod ? Nem tudom ti magyarok, milyen állom világban éltek.
Tapasztalataim alapján ti magyarok, még a cigányoknál is sokkal rosszabbak vagytok, viszont sose fogjátok be ismerni. Meg érdemlitek hogy az országotok, egy bukót szar, de ezt is már próbáljátok a cigányokra fogni.

#18:22
Én nem vagyok rasszista, de azért az ember színe a fehér. A barna tudjuk minek a színe
28
Most itt az interneten nagy ember vagy, próbáld meg ezt élőben csinálni.
Nem lehetsz valami jó ember.
Viszont azt átlag magyarhoz tartozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!