Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyarok Miért ennyire rasszis...

Magyarok Miért ennyire rasszisták a cigányokkal szemben ?

Figyelt kérdés

ápr. 15. 18:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"majdnem meglincseltek egy kis csajt, amiért nem állt fel nekik"

Viagrával nem próbálkoztak?

ápr. 16. 02:35
 22/31 Senior Séf ***** válasza:
86%
50 éve 16 éves lázadó kamaszként én is hasonló kérdésekkel küzdöttem. Majd én megmutatom!-gondoltam. 10 évvel később a szőlőhegyre arrafelé vezetett az utam, és mivel naponta kijártam a birtokra, elég sűrűn keveredtünk közelebbi viszonyba. Summasummarum, néhány hét alatt megtanultam a leckét, és már értettem, hogy miért cigányellenes egy jó érzésű magyar.
ápr. 16. 18:23
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, a masszív lepontozások mellett megértettél bármit is a válaszokból? :))
ápr. 17. 07:58
 24/31 A kérdező kommentje:

15

Miért lenne? De válaszokból is látszik hogy, nagyon rasszista egy népség vagytok tisztelet a kivételnek.

Nyilván vannak olyan cigányok akik, nem tudnak viselkedni. Viszont van olyan magyar is aki annyira rasszisták, hogy egy cigány nem tud el menni mellette. Ja hogy az nem számít? Akkor miért várjátok el a cigányoktól hogy legyenek normálisak , amikor ti még rosszabbak vagytok.

23

Egyet se pontoztam le miből gondolod ? Nem tudom ti magyarok, milyen állom világban éltek.

Tapasztalataim alapján ti magyarok, még a cigányoknál is sokkal rosszabbak vagytok, viszont sose fogjátok be ismerni. Meg érdemlitek hogy az országotok, egy bukót szar, de ezt is már próbáljátok a cigányokra fogni.

ápr. 17. 18:22
 25/31 anonim ***** válasza:
79%
A folyamatos ide ellésetek a semmire is csak még jobban lerontja az ország színvonalát.
ápr. 18. 06:44
 26/31 anonim válasza:
76%
És csapatban nagyon vagányok az egy ember ellen. Természetesen van kivétel. De a nagy többség mai napig lop, csal, hazudik, átveri a magyart, hülyére veszi, stb. Laktam köztük, borzalmas, hálistennek ez mára megváltozott. Elhiszem, hogy aki kivéltel annak sokszor nehéz. Anyumék városában van roma vállalkozó, és tudod kiket utál a legjobban ez a cigány vállalkozó? Azokat a romákat, akik nem dolgoznak.
ápr. 18. 07:13
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Azért valljuk be ha nem lenne ez a népcsoport a bűnözési ráta sokat javulna és kevesebb szemét lenne az utcán is eldobàlva és mindenki jobban járna anyagilag a költségvetés is meg a magyar állampolgárok is.
ápr. 18. 11:29
 28/31 anonim ***** válasza:

#18:22

Én nem vagyok rasszista, de azért az ember színe a fehér. A barna tudjuk minek a színe

ápr. 18. 12:13
 29/31 A kérdező kommentje:

28

Most itt az interneten nagy ember vagy, próbáld meg ezt élőben csinálni.

Nem lehetsz valami jó ember.

Viszont azt átlag magyarhoz tartozol.

ápr. 18. 12:32
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mint az átlag cigányhoz xddd
ápr. 18. 22:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!