Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Táncos alkalmakat "HÁZHOZ"...

Táncos alkalmakat "HÁZHOZ" szervezni lehetséges vajon (többség véleménye szerint)? Például tangó és salsa alkalmakat, néha táncórákat, ha a pár tudna biztosítani a saját házában, akkor "táncos összejöveteleket" lehetne hozzájuk szervezni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Például a különböző táncórákon, vagy klubokban megismert embereket (esetleg konkrét tánccsoportot/tánccsoportokat) a pár házába szerveznék hetente kétszer, esetleg hetente háromszor, ha nekik van erre lehetőségük/termük, hogy ilyen helyet és alkalmat biztosítsanak, akkor a többiek vajon elmennének hozzájuk?

Ehhez azonban többnyire autó szükséges, mert tömegközlekedés nem megoldott (vagy egyeseknek problémás/időigényes lehet), ez lehet a legnagyobb hátulütő.

Kérdezem ezt a teoretikus kérdést azért, hogy lenne esetleg erre igény? Mármint hogy ők biztosítanák a hátteret, a többiek meg önmagukat.

Ami miatt autókra sajnos szükség van az az, hogy az ingatlan nem a városban található, hanem (valószínűleg most lesz egy kisebb kiakadás) a várostól harminc kilométerre.

Viszont! A hely és a (nagy, kényelmes) terem adott, és meleg étel, illetve ital is biztosított a résztvevők számára - mindenféle ellenszolgáltatások nélkül.

.

Város egy nyugati nagyváros (nem Budapest, de nem is Debrecen méretű), nem gondoljuk - sem a párom, sem én -, hogy különösebben számítana, hiszen ez nyilván a helyieknek szól. Aki száz, meg háromszáz kilométerre lakik, annak nyilvánvalóan nem érdekes. A kiírásunknál inkább az a lényeges szempont, hogy ilyen hátulütővel lenne erre igény (a többség szemében)? Érdekelné a környékbelieket? Meggondolnák? Vagy ez már az a távolság ami sokaknak sajnos (valamiért) kényelmetlen - a pozitívumok ellenére is?

tegnapelőtt 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szervezzétek meg a szállítást, városban találkozni, néhány ember kocsival, kiviheti azokat is akiknek nincs.
tegnapelőtt 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

"A hely és a (nagy, kényelmes) terem adott, és meleg étel, illetve ital is biztosított a résztvevők számára - mindenféle ellenszolgáltatások nélkül."

Ne vedd magadra, ha ti nem ilyenek vagytok, de én pl. nagyon sok embert ismerek, aki az ilyen "mindenféle ellenszolgáltatások nélkül"-i alkalmak után a nyakamra járna, hogy "hááát, tudod, a múltkor ott táncoltál nálam, milyen köcsög vagy, hogy most meg nem akarod elvinni az anyósomat a piacra, pedig én milyen szívességet tettem neked, te meg nem akarod viszonozni, bunkó vagy".

Amellett, egészen más az atmoszféra, ha olyan helyen vagyunk, ahol teljes joggal lehet mindenki, bárki. Nem hiszem, hogy az emberek ugyanolyan felszabadultan éreznék magukat valaki más otthonában, mint egy klubban, - ahová ráadásul már jó ideje járnak. Én biztosan megköszönném a lehetőséget, de nem élnék vele, járnék a megszokott táncklubomba.

tegnap 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!