Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Örültök, hogy vége a télnek...

Örültök, hogy vége a télnek és jövő héten szerdától már 15-20 fok is lesz?

Figyelt kérdés
Én nagyon örülök, elegem van már a télből és a hideget is utálom. Most is szürke, ködös, esős idő van, másról se szólt a tél csak erről :( Előző héten meg erős fagy is volt -10 fok. Mikor megláttam, hogy jövő szerdától 15-20 fokok jönnek feltámadtam! :D A tél a legutálatosabb évszak számomra, a tavasz és a nyár a kedvencem de a tavasz is volt már rossz pár éve, 2021-ben áprilisban is hó esett még. Remélem ez meleg tavasz lesz a nyár pedig legalább olyan forró mint a tavalyi, mert akkor éjszaka se kell pulóver :D Melyik a kedvenc évszakod?

ma 08:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10# igen igen nekem is az tetszik mikor már zöldell minden, virágoznak a fák és este sokáig világos van. Ezt a depressziós szutykot mindig túléléssel kezelem ami idáig tart.:D
ma 08:45
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Nekem mindegy. Nem volt olyan nagy tél. De azzal sincs bajom, hogy melegebb lesz. Minden időszaknak meg van a maga szépsége. Szerintem jó olyan helyen élni, ahol van minden évszak.
ma 09:13
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Én örülök hogy végre jön a jó idő, de még lehetnek áprilisig mínuszok meg rosszabb idő, én igazán a májusi időszakot szeretem amikor már szinte minden fa kizöldült, vannak virágok, és már közeledik a nyári időszak amikor végre nem kell minden göncöt magunkra venni ha kimegyünk, hanem elég egy rövidebb nadrág meg egy póló. Én ezt az időt szeretem, még a nyári meleggel sincs bajom ha éjszaka azért lehűl a levegő és lehet normálisan aludni 30-32 fokot még elviselem.
ma 09:21
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

Várom, a 15-20 fok a kedvenc hőmérsékletem. :)

(De legjobban az óraállítást várom, hogy már végre ne sötétben kelljen hazabotorkálnom munka után.)

ma 09:31
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
Max annak örülök, hogy nem lesznek itthon elfagyva az ujjaim meg a kezem, de már előre rettegek hogy mi lesz három hónap múlva
ma 09:51
 16/26 Justinianus ***** válasza:
73%
Én a telet várom, mert az még nem volt.
ma 09:52
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Igen,mert ezek a telek már nem olyanok mint régen.
ma 10:21
 18/26 anonim ***** válasza:
49%
Várom a jó időt, de a nyári kánikulát nem. A télben azt nem szeretem, hogy amikor felkelek, még sötét van. Az óraátállítást meg eltörölhetnék végre. Látom minden válasz le van pontozva, tökmindegy ki mit ír. Ha már úgyis le leszek én is pontozva, akkor még írnék valamit: tessék, pontozzatok le h*lye lepontozók.
ma 11:36
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Szintén kisgyerekes ként nagyon várom, hogy ne kelljen 10 réteg ruhát adni a gyerekre, na meg vége lesz a takonykórnak, hogy 2hét ovi, egy hét itthon ...kis túlzással ez ment egész télen.
ma 11:46
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit, köszi a válaszát mindenkinek. A kérdés volt a lényeg és mindegy kinek mi tetszik. Én emelem kalapom azok előtt, akik tudják szeretni ezt a bánatos, szürke, semmirekellő évszakot, ami novembertől februárig de idén most mondhatni márciusig kitartott. Tavaly februárban már pólóban kapáltam a kertben. Idén hidegebb február volt, sokat fagyott, nem szerettem ezt a telet. Tavaly gyorsan elmúlt szerencsére.

Ez a takonykór ismerős és az 1 hét ovi, 1 hét otthon. Iskolákban is ez megy :/

ma 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!