Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért raknak be egyre több...

Miért raknak be egyre több reklámot a youtube videokba?

Figyelt kérdés

ma 13:29
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
nem lehet megnézni nyugton 20 percet se
ma 13:29
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Ugye ezt nem kérdezed komolyan, 2025-ben élve?
ma 13:31
 3/20 anonim válasza:
15%
Hogy fizess a reklámmentességért, de mondok valamit, amivel kiba..hatsz velük! A böngésző neve: Brave! Full ingyenes és reklámmentes böngésző bővítmény telepítése nélkül! Ha ezt letöltöd, egy új internet nyílik meg előtted. Mobilra is van, évek óra csak ezt használom és sehol sem látok reklámot.
ma 13:34
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
#3: úgy kibaszol most velük, hogy egyre szigorúbb követelményeket fognak bevezetni és az ilyen trükközést ellehetetleníteni. Már most ott tartanak, hogy ha nem vagy bejelentkezve, akkor a videók 1 perc után megállnak. Innen már csak 1-2 lépés, hogy ha nincs prémiumod akkor egyre jobban korlátozzák a nézést. Nem te fogsz a végén nevetni.
ma 13:38
 5/20 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, az ugye megvan, hogy azokat videókat te ingyen, bármikor megnézheted?

Ez egy szolgáltatás, amivel a szolgáltatónak költségei vannak. Ha neked ingyen adja, akkor pl. reklámbevételekből akarja fedezni a költségeit.

A youtube nem könyöradomány szegény kelet-európai internetezőknek, hanem egy profitorientált vállalkozás.

Ha összeszámolnám, mennyit költhettem volna CD-re, DVD-re, ha mindent (jogtisztán) megvettem volna azoktól az előadóktól, együttesektől, melyeket ott hallgatok sok év óta, akkor horribilis összeg jönne ki. És még tárolnom is kéne a sok adathordozót.

ma 13:41
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván azért hogy fizess.
ma 13:43
 7/20 anonim válasza:
42%
És eddig nem zavarta őket, hogy ingyen nézte mindenki, reklám nélkül?
ma 13:43
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Milyen eddig? Sok-sok éve vannak reklámok, és sok-sok éve próbálják a kiskapukat megszüntetni.

ma 13:44
 9/20 anonim válasza:
20%
Azt ne mondd, hogy nem tűnt fel, hogy alig fél éve amíg fizetőssé nem tették a youtube-ot filmeket nézhettél rajta végig egy szál reklám nélkül.
ma 13:47
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

"alig fél éve amíg fizetőssé nem tették"

Milyen fél éve? :D kb 3-4 éve fizetek elő a premiumra, és én elég sokáig halogattam. Valamit keversz szerintem.

ma 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!