Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesten vannak még diák...

Budapesten vannak még diák klubbok vagy diák körök?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és nem igazán jövök ki az iskolatársaimmal, és azon gondolkodtam hogy kellene nekem egy sulin kívüli közösség, ahová el tudnék járni. Na mármost ezzel kicsit megakadtam, mert a neten csak egyetemi diákszervezetek voltak, én meg ugye gimis vagyok.

Amikor azt mondom hogy diák kör akkor olyasmire gondolok, hogy egy közösség ami összegyűlik és mondjuk programokra megy vagy valami ilyesmi.

Lehet hogy ez egy hülye kérdés, de elég rosszul érzem magam a suliban, nem érzem úgy hogy bárkivel ki tudnék jönni jobban. Vannak barátaim, de az is elég felszínes...

Nem szeretnék a neten ismerkedni.

Kicsit magamról: szeretek rajzolni, olvasni, írni és főzni nagyjából ezek a hobbiaim.

Ha léteznek ilyen klubbok, akkor tudnátok írni nekem olyanokat? Esetleg ha valaki jár ilyen klubbokba, akkor le tudná írni hogy milyenek?

jan. 25. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Sport, zenesuli, cserkészet? Bármi, ahol több fiatal csinál hasonló dolgot.
jan. 25. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ifi
jan. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!