Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kik a leghíresebb emberek,...

Kik a leghíresebb emberek, akiket valaha élőben láttál?

Figyelt kérdés
És hogyan találkoztál velük?
jan. 21. 19:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
20as vagyok: egy időben sokat jártunk alter/punk/metál/rock koncertekre, még a régi klubidőszakban, közülük sokan simán vegyültek a néppel koncert előtt/után egy-két-sok italra, szóval rengeteg zenésszel, énekessel "támasztottam a pultot". Paksi Endrével beszélgettünk egyszer a Móriczon, csak úgy odajött, mikor látta, hogy nagyon stíröljük. Kalapáccsal van közös fotóm Szigeten. Cipőtől autogramom van. Lovasiékkal egy pubban ittunk Londonban egy koncert előtt. Orfűn befizettünk egyszer a Líviusszal közös bortúrára. Kistini koromban sokat jártam színházba, sok színésztől is van aláírásom. Ilyesmik még pluszban. 😆
jan. 21. 23:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Londonban utaztam metróval. Elég sokan voltunk és fékezett én pedig kicsit megbillentem és az előttem álló pasiba kapaszkodtam meg. Megfordult és segített visszanyerni az egyensúlyom.

A köszönöm után annyit mondtam hirtelen hogy "Loki?"

Mint kiderült a színész, Tom Hiddleston volt az

jan. 22. 05:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Verebest Istvánt szoktam látni, itt lakik tőlem nem messze.
jan. 22. 05:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Donald Sutherland. A Fórum Szállóba jártam fodrászhoz, ő meg ott manikűröztetett. Nagyon barátságos volt, többen is kértek tőle autogramot. Egy női magazin címlapján volt a képe, azt írta alá. Sajnos nekem nem volt meg az újság.
jan. 22. 10:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Én viszonylag sok hírességet látok élőben, mert gyakran járok színházba, és a közönség soraiban lépten-nyomon megfordulnak más színészek, hírességek is, főleg ha adott, szakmai berkeken belül népszerűbb vidéki vagy határon túli előadások jönnek egyszer és akkor Bp-re vendégjáték gyanánt. Többek között láttam így Lang Györgyit és Falusi Mariannt (utóbbi tolta előbbit a kerekesszékben, és nevetgéltekk messze a Pa-Dö-Dő fénykora után, megható volt, hogy mennyire jó barátok maradtak), Bödőcsöt Vágó Istvánnal (együtt mentek a feleségeikkel), Puzsért, Máté Gábort, Sas Józsit annak idején, Miller Dávidot, Peller Károlyt... meg úgy kb. Katonában, Örkényban, Radnótiban folyamatosan járnak a színészek megnézni azokat az előadásokat, amikben épp nem szerepelnek.
jan. 28. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!