Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Várjátok, hogy vége legyen...

Várjátok, hogy vége legyen végre a télnek és jöjjön a tavasz és a nyár?

Figyelt kérdés

Ezen a télen ma reggel fáztam először igazán, és már január közepe. Megjegyzem, én nagyon nem szeretem a telet, örülök is, hogy idén is ennyire enyhe a tél, hogy január közepén kellett csak először csípős hideget éreznem, de már láto, hogy tovább van világos és később megy le a nap, ami jó kedvvel tölt el. Nagyon várom a tavaszt és a nyarat. Ilyenkor levert és kedvtelen vagyok sokszor, legrosszabbul pedig a ködös, szürke időt viselem, de ugyanúgy nem szeretem a borult esős időt vagy a havazást sem, ami után tiszta latyak minden és csúszik.

Ti mennyire viselitek nehezen a telet és mennyire várjátok, hogy végre véget érjen ez a téli szezon is?

#tél #tavasz #ősz #nyár #évszak #nemszeretematelet
jan. 14. 09:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
68%

A tavasszal nincs bajom, de a nyarat utálom. Hetekig tartó 35+ fokos hőmérsékletek, rövid ruhába nem szeretek lenni, szabályosan éget a nap, nem bírok a tűző napon lenni (az uv-ről nem is beszélve), ezáltal ugyanúgy bent vagyok a házban (ahol amúgy nincs klíma). Autóba sem szeretek ilyenkor ülni.

A telet jobban szeretem, mert a hideg ellen könnyebb védekezni. Hidegben jobban alszom. Jobban szeretek enni vagy bármit csinálni. A természet is szép ilyenkor. Amúgy meg eddig elég enyhe volt az idei tél.

jan. 15. 19:33
 32/40 anonim ***** válasza:
31%

Én aut várom, hogy ne legyen vége a ynárnak. Ahhoz költözni kéne...

Mert tök jó persze ha vége a télnek, de ha maradok, akkor újra tél lesz...

jan. 15. 22:41
 33/40 A kérdező kommentje:
31: én pont az ellentéted vagyok ezek szerint. :) Imádom 30 fokos szobában aludni, és a meleg ellen könnyebb védekeznem, levetkezem és max egy gatyában vagyok. :) A természet szép olyankor, mert minden zöld és sok gyümölcs terem, ehetem a rengeteg málnát, szedret, epret. Nincs jobb annál. Ilyenkor meg élhetetlen kint minden, megfagy a föld, nem tudok vetni sem és ültetni sem. Most is enyhe a tél, már elolvadt a hólepel is ami esett tegnap és a folytatásban ahogy véget ér a hidegpárna, már megint 10 fokok lesznek. Elmúlik ez a tél már nagy hideg nélkül ahogy tavalyi is elmúlt. Nem lesznek már itt nagy telek.
jan. 16. 10:44
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

"A természet is szép ilyenkor."

Hát, ha van hó akkor még csak-csak, de általában csak szürke, halott, sivár minden ilyenkor. (Mondjuk legalább nem is látni, mert úgyis sötét van mire az ember hazaér munkából.)

jan. 16. 10:47
 35/40 A kérdező kommentje:
Itt már sár van, a tegnapi lepelnyi hó elolvadt és csöpög az eresz is a +2 fokban. Ez minden, csak nem szép és köd is van.
jan. 16. 10:51
 36/40 anonim ***** válasza:
40%
En nagyon várom a nyarat ,elegem van a hidegbol, télnel nincs rosszabb. Bárcsak örökre nyár lenne!
jan. 18. 09:40
 37/40 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Gyűlölöm a telet. Ez a harmadik tél, amit végig kell fagyoskodnom a szar munkahelyemen. Szeptember óta meg vagyok fázva, max 1-2 hétre múlik el, és jön is vissza. Ha nem meg vagyok fázva, akkor fel. Hú, de jó a tél...Főleg egy fűtés nélküli putri helyen napi 10 órában.
jan. 21. 12:05
 38/40 anonim ***** válasza:
38%
#37 Ki tehet arról, hogy ilyen körülmények között kell dolgoznod és miért vagy még mindig ott, ha ennyire rossz?
jan. 21. 12:07
 39/40 A kérdező kommentje:
2 éve én meg otthon fagyoskodtam mert konvektorok voltak és spórolni kellett. Ma máűr cirkó van helyette, de így is óvatosak vagyunk a gázzal. Utáljuk a telet nagyon mindnyájan, várjuk a végét.
jan. 21. 14:39
 40/40 anonim ***** válasza:
52%
38, nem ugyanott vagyok 3 éve, de a munkakör ugyanaz. Próbáltam váltani, de 4 szakmával, úgy hogy jelenleg is egyetemista vagyok, sehova nem kellek, így marad ez a fos.
jan. 21. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!