Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Várjátok, hogy vége legyen...

Várjátok, hogy vége legyen végre a télnek és jöjjön a tavasz és a nyár?

Figyelt kérdés

Ezen a télen ma reggel fáztam először igazán, és már január közepe. Megjegyzem, én nagyon nem szeretem a telet, örülök is, hogy idén is ennyire enyhe a tél, hogy január közepén kellett csak először csípős hideget éreznem, de már láto, hogy tovább van világos és később megy le a nap, ami jó kedvvel tölt el. Nagyon várom a tavaszt és a nyarat. Ilyenkor levert és kedvtelen vagyok sokszor, legrosszabbul pedig a ködös, szürke időt viselem, de ugyanúgy nem szeretem a borult esős időt vagy a havazást sem, ami után tiszta latyak minden és csúszik.

Ti mennyire viselitek nehezen a telet és mennyire várjátok, hogy végre véget érjen ez a téli szezon is?

#tél #tavasz #ősz #nyár #évszak #nemszeretematelet
jan. 14. 09:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
35%

#10:

És azzal mégis mi a fenét érsz el, ha nyafogsz meg hisztizel olyan dolgok miatt, amit úgysem tudsz befolyásolni?

jan. 14. 12:04
 22/40 anonim ***** válasza:
77%

#18:

Téged ilyen hozzáállással sokkal inkább vágnálak be a Tündérhegy zárt osztályára legalább 6 évre, már ne is haragudj. Bár rajtad lehet ennyi idő sem segítene. A stílusodból ordít, hogy súlyos szociális és magatartási problémáid vannak.

jan. 14. 12:08
 23/40 anonim ***** válasza:
85%

#19:

Akkor te a Norvégokat pl. mind a pokolba kívánod? Mert ott nagyon rövidek a nappalok még nyáron is, ők ebben nőnek fel, és nem hisztiznek miatta.

Mellesleg te is felkereshetnél egy pszichológust, ha ennyire mások halála körül forog az elméd. És még te nevezel másokat nem normálisnak. Menj orvoshoz, dilinyós. Amíg még nem késő. A #18-assal jól egymásra találtatok. Két antiszoc idióta, aki erre veri a mellét, mint egy elcseszett Tarzan.

jan. 14. 12:13
 24/40 A kérdező kommentje:

Norvégokat sajnálom csak, ahogy téged is, hogy ennyire nem érted a mondanivalóját a dolgoknak, amit írtam és amit írt a 18-as.

Én csak abban reménykedem, hogy a telek a következő 20-30 évben tovább csökkennek és elpárolognak. A napállás tudom ettől nem változik, sötét lesz a november akkor is ha 20 fokok lesznek, csak hideg ne legyen. Már várom a nyári napokat mikor égetheted magam a napon. Nem ülök ám légkondis szobában ne higgye azt senki.

jan. 14. 12:21
 25/40 A kérdező kommentje:
égethetem*
jan. 14. 12:21
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ott nagyon rövidek a nappalok még nyáron is"

Ezt hogy érted? Hosszabbak náluk a nappalok nyáron, mint pl Magyarországon.

Igaz nem Norvégiában, hanem Svédországban nyaraltunk tavaly nyáron, szuperjó volt hogy este 10-kor még fent volt a nap.

jan. 14. 12:50
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
Tavaszt igen, nyár az nem kell.
jan. 14. 13:48
 28/40 anonim ***** válasza:
85%
Ezek a telek nem telek, csak qva hosszú ősz :( Nem szeretem, de a nyári kánikulát még jobban gyűlölöm. Én szeretem a hideget, felöltözni fel tudok, de amikor patakokban folyik rólam a víz, akkor minden bajom van. Gyűlölök izzadni.
jan. 14. 14:01
 29/40 anonim ***** válasza:
25%
Teljes mértékben várom: kb. 5 fok alatt már kész vagyok.
jan. 14. 18:03
 30/40 A kérdező kommentje:
28 én ezerszer izzadjak mint a hidegtől folyjon az orrom taknya állandóan és zsibogjon a kezem-lábam a hidegtől. Gyűlölöm a hideget emiatt, felégni viszont szeretek, mikor perzsel a kánikula nyáron. Már nagyon várom az első hőséget.
jan. 14. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!