Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Várjátok, hogy vége legyen...

Várjátok, hogy vége legyen végre a télnek és jöjjön a tavasz és a nyár?

Figyelt kérdés

Ezen a télen ma reggel fáztam először igazán, és már január közepe. Megjegyzem, én nagyon nem szeretem a telet, örülök is, hogy idén is ennyire enyhe a tél, hogy január közepén kellett csak először csípős hideget éreznem, de már láto, hogy tovább van világos és később megy le a nap, ami jó kedvvel tölt el. Nagyon várom a tavaszt és a nyarat. Ilyenkor levert és kedvtelen vagyok sokszor, legrosszabbul pedig a ködös, szürke időt viselem, de ugyanúgy nem szeretem a borult esős időt vagy a havazást sem, ami után tiszta latyak minden és csúszik.

Ti mennyire viselitek nehezen a telet és mennyire várjátok, hogy végre véget érjen ez a téli szezon is?

#tél #tavasz #ősz #nyár #évszak #nemszeretematelet
jan. 14. 09:02
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%

Tényleg azt hiszitek, hogy a globális felmelegedés a ti életetekre nincs negatív hatással? Hogy ez csak annyiból áll, hogy jujj de jó, nincs hideg?

Hát komolyan sajnállak titeket, hogy ennyi ésszel kell élnetek!

jan. 14. 10:48
 12/40 A kérdező kommentje:
Enyémre biztos nincs érzésre, mert imádom a meleget, a hőséget is. Nem kell általánosítani.
jan. 14. 10:51
 13/40 anonim ***** válasza:
78%
Olyan nagyon nem várom.Viszont egy rendes igazi télnek,méteres hóval és faggyal örülnék.Ezt a taknyos,saras időt nem szeretem.
jan. 14. 11:01
 14/40 anonim ***** válasza:
51%

Csak mert jó a természetnek a -10 fokos fagy, attól még nem kell szeretni a hideget. Mit nem értesz ezen.

jan. 14. 11:19
 15/40 A kérdező kommentje:
Én arra is kíváncsi lennék, hogy aki a fagyos hideget szereti, az ugyanúgy szeretné-e akkor is, ha nem tudja befűteni a házát? Sokszor azt látom, hogy akik a legjobban akarják a hideget, a legmelegebb házakat lakják. :)
jan. 14. 11:26
 16/40 anonim ***** válasza:
71%
#14 Ki mondta, hogy szeresd? Hol írtam ilyet? Pont azt írtam, hogy én sem vagyok oda a szürkeségért. Csak én látom mögötte a hátrányt is, nem csak azt, hogy huhh de jó, nem kell sálat felvennem. Persze a legtöbb embert ez nem érdekli, mert elvan a maga kis világában, meg írogat nekem privátban, hogy az ő életében ez már úgysem fog változtatni semmin.
jan. 14. 11:29
 17/40 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon. A hőmérséklet nekem tökmindegy, elvagyok -30 foktól 40 fokig, de az állandó sötétet gyűlölöm.
jan. 14. 11:37
 18/40 anonim ***** válasza:
27%

Én azt nem értem, aki imádja a fagyot, meg a sötétséget, miért nem szúrja ágyékon szimplán magát, vagy gégemetszés, kötél, stb...

Olyan halálvágyó, antiszociális, felesleges emberek élnek, hogy hihetetlen.

Az ember elsírja magát ezektől az élőhalottaktól.

jan. 14. 11:46
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem mintha sokat sütne majd rájuk a nap a jövőben az örök sötétségben. Sajnos igaz, hogy az ilyen emberek nem életképesek, hanem már a halál árnyékai, közel számukra a vég. Az élet a fény, a napsütés, a derű és a meleg. A fagyasztót se kell hiányolni, temetés előtt vár egy kiadós hűtés mindenkire. Ezért se értem miért nem jó élvezni az életet, a napot, a fényt, a meleget. 18-as igazad van, csak kicsit erősen fogalmaztál.
jan. 14. 11:54
 20/40 anonim ***** válasza:
76%

Laktam 15 fokban is mínuszokba,és nem haltam bele.Kihűlninplusz fokban is kilehet.Nézőpont a meleg is.Nálunk mindig melrg van,pedig éjszaka ritkán fűtűnk.Pont azok várják a meleget mindigakik egész télen egy szál pólóban pofáznak otthon,hogy drága a gáz.

Hetekig tartó mínusz kellene,hó.Nem fázol annyira;mint a ködös,nyálkás időben.És régen nem fűtöttünk májusban,most meg kell.

jan. 14. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!