Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én vagyok szingli a...

Csak én vagyok szingli a buliba, így elmenjek oda?

Figyelt kérdés
Meghívott egy haverom szilveszteri bulira, 9-en lennénk és én vagyok a kakukk , én magamat hozom. Mindenkit akit megkérdeztem azt mondta ne menjek mert rohadt magányos leszek.

dec. 30. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél? Én is szingliként megyek, nem tudom hányan leszünk pontosan meg hogy van-e más szingli is, de fel sem merült bennem, hogy ez gond lenne. Két barátnőmet ismerem egyelőre a társaságból, akik egy pár és sokat lógunk hármasban és akkor is egymással beszélgetünk, nem egymás nyakában lógnak én meg le vagyok szarva. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy nem állsz szóba másokkal, hanem klikkesedsz a pároddal, szerintem aki egy kilenc fős buliban kushad magányosan a sarokban, ott nem a szingliség a gond.
dec. 30. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha oda süllyedsz, hogy buli, akkor már nem mindegy?
dec. 30. 15:07
 3/7 anonim válasza:
100%
Ha kedveled azokat az embereket, persze.
dec. 30. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól érzed magad miért ne?

Egyébként pedig, ha nem lesz jó, mond, hogy rosszul vagy és kicsit szédülsz és menj haza.

dec. 30. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Odakeveredhet más szingli is. Beszélgerni, táncolni vagy iszogatni viszont tudsz a többiekkel is. Nemcsak a párjával teszi ezeket az ember. Természetesen a normalitás határain belül.
dec. 30. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem mindenki elit úr, hogy Yachton legyen Szilveszterkor, tudom most itt az a menci, de csak magángépre futotta, rossz év volt. :(

Amúgy, oké, köszi srácok! Megnézem aztán könnyes búcsú lesz a vége..

tegnapelőtt 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nem volt jó! De maradtam.. mondom már mindegy, kibírom.
tegnap 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!