Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Veletek is van hasonló érzés?

Veletek is van hasonló érzés?

Figyelt kérdés
van egy ember az életetekbe például anyós/ após ,akárki aki nem családtag de közelebbi embernek számít ,de valahogy mégse érzed hogy jól kijönnél vele ,nem tudsz megnyílni ,kellemetlen vele beszélni/ kerülöd a kontaktust hiába ismered például 1-5 éve .veletek is van hasonló?

tegnap 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak olyan hogy mindenkivel probalok kedves lenni jófej meg stb, aztán hol ez szúr hátba hol az.

Mikor pl tökjókat beszelgetszba szomszéddal aztán kiderul hogy rólad hazudozik összevissza a többinek hogy utáljanak téged, vagy amikor tökjókat nevetsz a párod anyjával is, tök jol kijöttök, közben meg kiderül hogy a párodat állandoan arra beszélné rá hogy járjon nőről nőre, ne szeressen egyet.

Vagy amikor meghallgat a főnököd empatikusan hogy nem azért késel mert kiskirálynak hiszed magad hanem épp ki akartak lakoltatni, megértő segítő, aztán meg be akar mocskolni az igazgato és kollegák elott, hogy hanyag késős vagy es nem együttműködő és csak a hányás folyik belőle a hátad mögött.

Olyan hogy már az alap az lenne hogy vkivel nem akarok beszélni az pl csak akkor van, ha azzal kezdik hogy beszólnak, gúnyolnak alapból, irogykednek komllexusosak bajuk van velem már csak attól is mert élek.

tegnap 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóval Akiket kerülök arra nekem mindig van konkrét okom.(1)
tegnap 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
van, apám testvére, kerülöm is
tegnap 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom rendesen megmagyarázni; egyik unokatesóm párjával szemben van olyan érzésem, hogy valami nem kerek. Komolyan nem tudom szavakba önteni. Azért nem ilyen sorozatgyilkos kisugárzása van, hanem valamilyen megérzés.
tegnap 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyám testvérén kivül senki egyéb rokont nem érzek magamhoz közelinek.
tegnap 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én minden rokonommal érzem ezt a távolságot.
tegnap 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
30 éves ismeretségnél is van ilyen.
tegnap 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!