Hogy viselkedjek, kommunikáljak olyan emberekkel, akik ellenszenvesek?
Figyelt kérdés
Szívesen fogadnék e-könyv címeket erről. Ha van javaslatotok azt nagyon megköszönöm, de ha nincs a tanácsoknak is örülök.
Sokat kell dolgoznom ezen.
dec. 21. 18:30
11/18 Fragments of Fantasy válasza:
Mindig a lehető legkevesebbet és tényleg csak azt amit "muszáj". Vitát kezdeményezni, vagy belemenni velük ilyenbe, meg felesleges. Szóval aki ellenszenves vagy láthatóan ostoba én csak azt kommunikálom amit tényleg muszáj. Így általában nincs gond.
12/18 A kérdező kommentje:
Igaz, de mi van azzal, amit mondani szoktak, hogy legyek kedves, mosolyogjak, vagy ne foglalkozzak vele.
dec. 21. 19:58
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könyv linkjét. Nagyon tetszett már a könyv ismertetője is. Szerintem erre biztosan szükség lesz, hogy elolvassam. Keresem is, hogy beszerezhető-e online.
dec. 21. 20:02
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linket. Ezt is elolvasom.
dec. 21. 21:42
16/18 anonim válasza:
Általában azok szokták utálni az egymást, akik igazán hasonlítanak.. Mint ahogy a pozitív pólus a pozitívat taszítja, a negatív pólust vonzza.. tedd félre az ellenszenvedet, semleges témákról kezdjetnek el beszélgetni, ami ugye nem sérti egyikőtök egóját sem, aztán idővel feloldódnak ezek a gátlások..
17/18 A kérdező kommentje:
Nem hasonlítunk egymásra abszolút, nagyon más élettörténet, szülők, gyerekkor. Azért nagyon köszönöm. Mindent bedobok, hogy változzak az ilyen emberekkel. Ehhez idő kell gondolom. Érdekes, mert annak idején amikor gyerek voltam a fiúkkal nem mertem beszélni, most már pár év múlva már a fiúkkal és férfiakkal tudok a legjobban beszélgetni még akkor is, ha kicsit negatív először, persze kivétel van a munkahelyen ami megkeseríti a munkaidőt.
dec. 22. 08:54
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!