Budapesten hol lehet találni (akár haveri) jobboldali társaságokat? Merre jönnek össze többnyire?
Nem az ilyen politikai előadásos helyeket keresek, mint pl. az Auróra, de akár hasonló is lehet.
Simán olyan érdekel, akik hasonlóan gondolkoznak, és nem tudom, mondjuk 2-3 hetente összejönnek közös programra, inni stb.
Nem provokálni jöttem.
Tényleg érdekel amit írtam.
És ha nár provokáció:
Eddig volt mihazánk, hírtv, meg kaptam kiselőadást, hogy szerencsére a fiatalok között egyre kevesebb az "ilyen". Meg volt burkolt fideszezés is...
Szóval ki a provokátor?
Mesélj még.
Visszanéztem hol b_uziztam. Hát én nem látom.
Ha az Auróra említése az neked, akkor az nem volt az. Egy erős ellenpéldának hoztam. Ennyi.
Egyszerűen annyi csak hogy egy provokátor vagy, mocskos fidesz.
Nem kell válasz ignorállak.
Magyarországon nincsenek jobboldaliak már, így nem igazán fogsz ilyet találni.
Akik eredetileg jobboldaliak voltak azok meg lettek vezetve és most teljesen mások.
De amúgy ennek megszűnése más országokban is megfigyelhető, pl. Amerika. A legutolsó jobboldaliakat valószínűleg a következő ciklusban Trump "kivégzi". Itt olyanokra kell gondolni, mint pl. Schwarzenegger, hogy egy ismert embert mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!