Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesten hol lehet találni...

Budapesten hol lehet találni (akár haveri) jobboldali társaságokat? Merre jönnek össze többnyire?

Figyelt kérdés

Nem az ilyen politikai előadásos helyeket keresek, mint pl. az Auróra, de akár hasonló is lehet.

Simán olyan érdekel, akik hasonlóan gondolkoznak, és nem tudom, mondjuk 2-3 hetente összejönnek közös programra, inni stb.

tegnapelőtt 19:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem provokálni jöttem.

Tényleg érdekel amit írtam.

És ha nár provokáció:

Eddig volt mihazánk, hírtv, meg kaptam kiselőadást, hogy szerencsére a fiatalok között egyre kevesebb az "ilyen". Meg volt burkolt fideszezés is...

Szóval ki a provokátor?

tegnapelőtt 20:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jobboldaliakat célzó tüntetéseken, vallási felekezetekben / programokon.
tegnapelőtt 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ill. pl. Bumble-ön van barátkereső funkció is, ott meg ki lehet tölteni a profilon a politikai hovatartozást (ill. azt, hogy liberális, mérsékelt vagy konzervatív), és az alapján lehet szűrni.
tegnapelőtt 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Bu.ziztál egy szépet ezek szerint a jobboldali ratyik nem zavarnak, szóval menj a szájerhez igazán jó haverod lesz.
tegnapelőtt 22:48
 15/21 A kérdező kommentje:

Mesélj még.

tegnapelőtt 23:04
 16/21 A kérdező kommentje:

Visszanéztem hol b_uziztam. Hát én nem látom.

Ha az Auróra említése az neked, akkor az nem volt az. Egy erős ellenpéldának hoztam. Ennyi.

tegnapelőtt 23:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Jaa, hogy a nemváltás... Az is példa és igenis körberajognátok. 😀
tegnapelőtt 23:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Én sem találok a lakhelyemen ilyet. Mondjuk inkább balos régió ez, ahol lakom.
tegnap 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Egyszerűen annyi csak hogy egy provokátor vagy, mocskos fidesz.

Nem kell válasz ignorállak.

tegnap 05:17
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

Magyarországon nincsenek jobboldaliak már, így nem igazán fogsz ilyet találni.

Akik eredetileg jobboldaliak voltak azok meg lettek vezetve és most teljesen mások.

De amúgy ennek megszűnése más országokban is megfigyelhető, pl. Amerika. A legutolsó jobboldaliakat valószínűleg a következő ciklusban Trump "kivégzi". Itt olyanokra kell gondolni, mint pl. Schwarzenegger, hogy egy ismert embert mondjak.

tegnap 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!