Az ismerőseimnek több éve megvan a fiókjuk, nekem meg kb. egy hónapja. Én vagyok az egyetlen a társaságomban, akinek nincs több száz követője💀💀 Szerintem ez egy icipicit azért gáz XD
Nyilván ez kb. a legkisebb probléma az életben, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ne ilyen számokban, ilyen dolgokban mérd magad. Elhiszem, hogy ez most zavar, pláne a többiekét látva, mégsem gáz dolog ez. Ha valaki meg a követők száma alapján ítél meg téged, ő olyan is, ne adj a szavára.
ma 14:27
3/15 anonim válasza:
Nekem van egy csomó, akiknek a nagy részével azt se tudom mikor beszéltem utoljára, ha egyáltalán tudom, hogy kicsoda.
Akikkel most közeli kapcsolatom van, be se követtem őket, ők se engem.
Nem érdekel az ilyesmi. Az érdekel, hogy a való életben ne legyek egyedül, de ott se vágyom hatalmas társaságra.
ma 14:27
4/15 anonim válasza:
A kérdésed "gáz".
ma 14:42
5/15 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ettől teszed függővé, ki mennyit ér, hogy ezzel méred magad és mások. Ez a gáz, nem kicsit, hanem ultragáz.
Ép eszű emberek nem a közösségi oldalakon élik ki azon igényüket, hogy valaki őket többnek lássa, mint amik valójában, hanem a valóéletben élik mindennapjaikat, asszertíven.
ma 14:44
6/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz, az lenne az ideális megoldás ha letörölnéd a francba az egészet. Vagy akár ki is írhatod sztoriba, hogy depressziós vagy amiatt, mert nem követnek sokan, hátha bekövetnek
ma 15:08
7/15 anonim válasza:
#4 Igen gáz, de akkor az is, hogy egy anonim kérdezz-felelek oldalon próbálunk tanácsot, és véleményt adni idegeneknek ismeretlenül a neten.
ma 15:28
8/15 anonim válasza:
Nincs instám, szóval nem is létezem?
ma 15:28
9/15 anonim válasza:
Nincs Instám, és Face-en sincs rengeteg ismerősöm (300 körül). Ahhoz képest, hogy nem vagyok ismert ember, sok a követőm Face-en. Viszont, ami ennél sokkal fontosabb, a való életben van 2 közeli, szoros barátom, és sok kedves ismerősöm, haverom, akikkel tök jól lehet programozni, kellemesen időt tölteni, családtagokkal szintén.
ma 15:55
10/15 anonim válasza:
Sose volt instám, nem is érdekel. A követők olyanok mint facen az ismerősök? Mert facén van kb 20 ismerősöm. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!