Ha valaki egy olyan személlyel kerülne közeli kapcsolatba, akivel nem értik meg egymás nyelvét hogyan tudnának kommunikálni? Mit jelent pontosan a "kézzel lábbal" való kommunikáció?
Simán. Ilyenkor nagyon felerősödik a nonverbalis egymás megismerése is.
Az orosz barátom speciel még att is tudta hogy mire gondolok.
Vagy ha random elröhögtem magam is, helyből levágta hogy min..
Es amikor mentünk kocsival a haverjaival es oroszul beszélgettek akkor is levágtam hogy mirol van szó. Nem a szoszerinti mondatonkénti értelemben de az teljesen lejött hogy sunnyognak masfele megyunk mik a tervek célok meg miket gondolnak hisznek meg miben sántikálnak kikkel es miert találkozunk es mi folyik.
Minden.
Ja es amikor felhivta egy haverja rolam panaszkodni(volt elozmenye a haverral)mégcsak azt se hallottam miket veszélnek de az is helyből levágós volt csupán az arcáról hogy ki hívta es miért és el lettem árulva es csalodtak bennem es csalódott a barátom is.
Lerakta a telefont ramnezett. Es en tudtam. Akkor is mindent. Es ő is tudta hogy tudom hogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!