Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Járnál kínai vagy ázsiai...

Járnál kínai vagy ázsiai emberrel/nővel?

Figyelt kérdés
Nekem nőként kizáró ok, olyan taszítóak, alacsonyak és nem szimpatikusak...

#kínai #ázsiai #nemszépek
dec. 6. 15:13
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
71%
Hozzád hasonló primitív luvnyával biztos nem járnék
dec. 8. 08:15
 22/29 anonim ***** válasza:

"Maradok a saját fajtámnál, tehát nem. Ez a normális."

Szóval te egy külön állatfaj vagy ? Ha pedig az etnikumra gondolsz, akkor melyiknél maradsz te szláv-germán-mongol-türk-finn-cigány korcs ? A magyar az egyik legkevertebb nép Európában

dec. 8. 20:23
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani.

A sarki kínai tulaja lehet alacsony, köpköd, ordibál, a kpop énekes meg nőnek néz ki, de ettől még vannak jól kinéző ázsiai pasik is.

A magyarokról is mit lehetne gondolni, ha mondjuk Azariah, Zámbó Jimmy, meg egy random külföldi magyar bolt tulaja alapján kellene megítélni?

dec. 9. 00:00
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem értem a trágár privát üzenetet egy személytől kaptam privátba nem privátba kell írni arc nélkül. Ez egy kérdező oldal szerintem semmi rosszat nem írtam, bár arc nélkül könnyű szitkozódni,élőbe meg elbújna a primitív senkinek se kellő idióta😃

Mindenkinek más az ízlése ez csak egy kérdés volt legyen csodaszép napja a kedves ostoba csótánynak☺️

dec. 9. 05:00
 25/29 anonim ***** válasza:
Sírj rajta ribizli, szánalmas vagy. A privát üzeneted is egyből töröltem ny.morék 🤣
dec. 9. 06:10
 26/29 anonim ***** válasza:

élőbe meg elbújna a primitív senkinek se kellő idióta"

De legalább bebizonyítottad hogy egy beképzelt, buta q****a vagy. A kutyát se érdekli az ízlésed. A milliomos kínai az bezzeg neked is kéne mi? Randaság.

Azt hiszed egy ilyen suttyó kell valakinek? Max a többi suttyónak, ideig óráig...

dec. 9. 06:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Így van ⬆️ Jobban nem is írhattam volna le
dec. 9. 06:30
 28/29 anonim ***** válasza:
De legalább elmesélheti a ”palijának” hogy milyen keményen megmondta a magáét, közben minden értelmes ember rajta nevet 🤣
dec. 9. 06:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Persze hogy járnék...

Én mondjuk fiú vagyok, szóval én aztán nem vágyok az európaiak által nyújtott és önmaguk által előnynek titulált "nagydarab, nagy orrú, karakteres arcélű, magabiztos meg bunkó" tulajdonságokra, ami szerintem férfiban sem feltétlenül pozitívum, nőben meg egyenesen visszataszító. Bevallom, én sem rajongok a szélsőségesen mongoloid esetekért, de a tágabb szeműek és félázsiaiak arcra nagyon is tetszettek mindig is, és amúgy is ezerszer aranyosabbak. Jelenleg is van ázsiai kiszemeltem, aki nagyon tetszik, bár úgy alakulna, hogy járhatnék is vele...

dec. 9. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!