Úgy érzem nincs értelme az életemnek mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon ezt érzem, totál elfáradtam. Minden nap elmegyek az iskolába a sok felszínes és kétszínű osztálytársaim közé akik ha nem vagyok ott kibeszélnek. Sőt a tanárral együtt. A napjaim fénypontja az hogy betömhetek igazából. A jegyeim is egyre rosszabbak egyszerűen legszívesebben egész nap csak aludnék vagy zenét hallgatnék. Régóta vágyok párkapcsolatra is de sose jön, mindig elérhetetlen emberek tetszenek meg. Pár hétig rájuk gondolok és elképzelem milyen jó lenne de ez hamar el múlik. A barátaim közül csak nekem nem volt soha senkim. Semmihez sincs motivációm, de közben meg az iskolában egyre nagyobbak az elvárások érettségi, versenyek stb. Egyszerűen nem bírom már a toxicus légkört. Nem tudok boldog lenni.dec. 3. 18:57
1/6 A kérdező kommentje:
17l
dec. 3. 19:04
3/6 anonim válasza:
Nem akarok még jobban elvenni a kedved, de a munkahelyek is gyakran ilyenek :D Amúgy keress valami életcélt, vagy egy jó hobbit. De akár azon is gondolkodhatsz, hogyan vágj vissza az iskolában.
4/6 anonim válasza:
simán mehetsz magántanulónak, toxikus légkörtől megszabadulsz.
Találj magadnak célt, hobbit, tevékenységet, próbálj ki sok mindent, valami megtetszik majd alapon
5/6 anonim válasza:
Értelmet neked kell adni az életednek, magától nem lesz. Keress hobbikat, találj célt, ami felé haladhatsz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem válts sulit, mert ennek így nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!