Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatalabb, már dolgozó koroszt...

Fiatalabb, már dolgozó korosztály (22-35) mivel tölti a szabadidejét?

Figyelt kérdés
Elsősorban a Pesten kívüli emberekre lennék kiváncsi. Ott tudom, hogy szinte mindenhol van valami rendezvény, koncert, kocsma stb. Én is laktam ott közel 4 évig egyetem miatt, de már vidéki nagyvárosban élek. Milyen programokat csináltok hétköznap munka után, illetve hétvégén? Gyakran jártok rendezvényekre? Sok baráttal találkoztok? Nem gondolnám magam rossz társaságnak, de az utóbbi időben nagyon elkezdett ritkulni a baráti társaságom (távolság, család, gyerek), így az "egyéni" hobbik mellett (edzés, horgászat, barkácsolás, szakmai könyvek olvasása stb) mellett heti szinten eljárok ismerősökkel focizni, illetve néha 1-1 esti iszogatás, de ezt nem érzem túlságosan nagy társasági életnek :D Jól kijövök az emberekkel munkahelyen, de valahogy nem igazán tudom megtalálni az állandó baráti társaságom, ami 20-as éveim közepén már kicsit esélytelennek is érzek. A gimis baráti társaságom szinte teljesen felbomlott, így már az se játszik nálam.

ma 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy lexar és kihasznál mindenkit az önös érdekeinek. Felelőtlen és jól érzi magát. Közben mégis depressziós és egy romhalmaz az élete, pedig mindent megcsinált... igaz, hogy ho-ban soha nem dolgozik, de hát az nem úgy vanááám... hogyne 🙃🙃🙃

Nem másabbak, mint a korábbi generációk. Csak más a környezet, máshogy lazább, máshogy tűnik életképtelennek... mégis lesz köztük néhány innobvatív, vállalkozó, vezéregyéniség, szakmai kiválóság, stb.... a többség minden generációban selejt.

ma 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel Bp-hez 50 km-re élünk és vonattal félóra, ezért rendszeresen járok színházba, hangversenyre, kiállításokra és sok más programra barátnőkkel. Ha otthon vagyok, akkor olvasás, főzés. Utazom is, már sok országban jártam, idén az USA-ban, Németországban és most megyek Prágába. Tanulok németül, az angolt pedig tanítom. Hetente járok zumbázni is.
ma 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi egy időben sokat jártunk kvízekre. Én mostanában (3-4 éve) főleg túrázni szeretek
ma 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!