Hogyan legyek menő?
Figyelt kérdés
Eddig az osztályban mindig allatvaló voltam, de az utóbbi időben összeszedtem magam és elkezdtem menő lenni, annyira sikerült menőnek lennem hogy az osztályban meg is kaptam a külügyminiszteri posztot, így már én felelek az osztályon kívüli kapcsolatokért, a Miniszterelnökkel is nagyon jó kapcsolatot építettem ki, és a pénzügyminiszterrel is jóban vagyok, azonban tegnap lemondott a Miniszterelnök tisztségéről ezért 1 hét múlva Miniszterelnök választások lesznek, és én elvállaltam a jelöltséget, de az osztályban nem rendelkezem a kellő többséggel, hogy megválasszanak Miniszterelnöknek, ezért az lenne a kérdésem, hogy hogyan legyek menő az osztályban, hogy engem válasszanak meg Miniszterelnöknek?ma 19:43
1/3 anonim válasza:
Osztogass, hazudozz, lopj el mindent és mondd azt, hogy az mindig a tied volt.
2/3 anonim válasza:
Cigi, drog, Hell, ecsetfej, bebaszni, roma kifejezéseket használni, mint dikk, meg more, utcán üvöltetni a zenét, trágár kifejezéseket használni, pl g€ci, a k..va életbe, f@szom... Ezek a menőség kritériumai. Sok sikert az elfajzáshoz! Szìvesen...
3/3 anonim válasza:
2# Bocsánat a trágár kifejezéseket csak szemléltetés céljából írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!