Hogy illeszkek be? valami probléma van velem?
Új osztályba kerültem a legjobb barátommal, és az elején teljesen különcök voltunk, viszont a barátnőm elment egy találkozóra ahol volt néhány osztálytársunk én nem mentem el, (ha kell kifejtem miert) viszont a barátnőm igen. És most ő viszonylag beilleszkedett, tök kedves vele mindenki, de én most mellette levegőnek érzem magam. Annyira megváltozott, mindenkire ráköszön tök lazán, én meg azt is alig merem. Alapból introvertált vagyok (amugy o is, de neki megis sikerult beilleszkedni), de van hogy én is beszélek, és csomószor úgy érzem hogy én nem vagyok szimpatikus a többieknek, bár nem is csináltam ellenük semmit... Arra gondoltam hogy az lehet a probléma hogy mindenre durván rászorongok, mindentől feszült vagyok és feszengek,gondolom ezt azért lehet látni rajtam. Tehát nagyon durván változtatni szeretnék, de fogalmam sincs hogy kell. Próbálom önmagamat adni, és nem feszengeni, de ez annyira nehéz. (Meg mindent túl gondolok, ha esetleg csúnyán néz rám valaki, akkor azthiszem hogy utál meg ilyenek:(. )
Van esetleg valami tippetek? Mert annyira szar ez így.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!