Részegen nyitott ajtónal nagy wc-ztem a céges bulin. Ciki?
Figyelt kérdés
Sajnos kicsit tul sokat ittam.
El kellett menjek nagy wc-re de orultem hogy le tudtam ulni a wc-re nemhogy meg becsukjam :)
Persze sok ember megfordult a piszoarnal es lattak.
Egyik csavo akivel regen egy projekten dolgoztunk meg oda is szolt hogy csukjam be az ajtot mert kollegak latjak ahogy torlom a seggemet.
Kellemetlenul ereztem magam masnap, de nem tudom visszacsinalnj, teljesen berugtam kesobb el is estem es segitettek a taxiba kimenni es beulni.
Ti mar voltatok annyira reszegek hogy meglasson mas wc-zni? Gáz ez?
tegnap 22:51
1/8 anonim válasza:
Már a részegséggel lejárattad magad, a többi csak extra. Nem a vécézés miatt kell szégyenkezned.
2/8 A kérdező kommentje:
Aki volt mar ceges bulin tudja hogy a fel tarsasag reszeg
tegnap 22:55
3/8 anonim válasza:
Gáz. Így látnám egy kollégám 100% kiábrándultság lenne bennem. Attól még, hogy céges buli, attól még tudni kell a határokat.
5/8 anonim válasza:
Most őszintén, ha meglátnád az egyik kollégádat, hogy gatyakészen, premierplánba törli a valagát, te mit gondolnál?
7/8 anonim válasza:
Nőként, ha egy másik nőt találnék ilyen helyzetben, becsuknám rá az ajtót. Férfiak...
8/8 anonim válasza:
Ami a céges bulin történt, az ott is marad 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!