Tegyük fel, hogy most szabadultál de nincs pénzed csinálni semmit, vasárnap van, nem akarsz otthon ülni, mit csinálsz? 31F
Figyelt kérdés
nov. 3. 09:11
1/12 anonim válasza:
Elmegyek kirándulni. Az ugyanis nem kerül pénzbe. Legközelebb gondold át alaposabban, mielőtt ilyen tipikus #namostjólmegfoglakaválasszal-féle kérdéssel akarsz másokat hülyíteni. 😊
2/12 anonim válasza:
1-esnek azt üzenném, hogy olyan öblöset fingottam az előbb... Azt hittem rendesen és komolyan is, hogy befostam. Elképesztő.
3/12 anonim válasza:
Csavarok egyet,végre nem csak a börtön udvarán kell.
4/12 anonim válasza:
A börtönből? Vagy honnan szoktak vasárnap reggel 9-kor szabadulni? Amúgy felhívom valamelyik barátomat, nincs-e kedve lógni, elmenni valahova, ok, lehet az is pénzbe kerül, de nálam a nincs pénzem az általában nem azt jelenti, hogy nulla forintom van, egy kávé azért minimum belefér.
Ha nincs kedvük, akkor nyugtázom, hogy ma nem lesz program, hazamegyek és elfoglalom magamat, szerencsére nekem itthoni hobbijaim vannak többnyire.
5/12 anonim válasza:
Folytatnám a munkakeresést, hogy ne legyek megint ilyen suttyó szar börtöntöltelék ember.
6/12 anonim válasza:
Ilyeneknek elso hogy haverokkal jönnek össze bandáznak pokereznek szivnak par honap neko vesz egy lepukkant kocsit es hajrá mennek lopni csalni rabolni ismét.
8/12 anonim válasza:
ülnék otthon és építenék egy nem lecsúszott csóró életet magamnak.
9/12 anonim válasza:
Nálunk ma ilyen nap van. Délután fogom a gyereket és kimegyünk a térre labdázni meg bringázni. Jó idő van.
10/12 anonim válasza:
Ha most szabadult, nyilván a rendszer már bűntette azért, amit csinált. Leülte, megbűnhődött. Minek rúgtok bele, itt nem ő már a rossz ember, hanem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!