Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, hogy győzzem...

Mit csináljak, hogy győzzem le a rossz érzésemet?

Figyelt kérdés

Ma halottak napján kimegyünk a halott rokonokhoz a temetőbe és valamiért én nagyon nem szeretek ott lenni a temetőben. Más is van így ezzel?

Csak sajnos nekem is muszáj kimennem és órákig állni a sír felett): Nagyon rosszul vagyok ettől.

ma 05:51
 1/4 A kérdező kommentje:
de akármit mondanék anyámék engem is kivinnének a temetőbe, nincs apelláta sajnos.
ma 05:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miaz, hogy órákat? 0.0 Egyébként tiszteletben kéne tartani, hogy te nem tudsz kimenni elhunyt szeretteidhez. Én se tudok, nem is megyek. Ez természetes dolog, hogy mindenki máshogy emlékszik rájuk és nem kell ahhoz temetőbe menni. Gondolom még nagyon fiatal vagy, hogy ezt meg tudd beszélni szüleiddel, úgyhogy igazából nincs mit tegyél. Az érzéseid ellen meg nem tudsz tenni semmit. Gondolj arra, hogy majd pár év múlva már nem szól bele senki, hogy hogy jársz oda, s mennyi ideig.
ma 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valahonnan máshonnan jön itt a gond... Lehet, ezt kellene kommunikálnod.
ma 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Vajon elhunyt szeretteid mit szólnak a túlvilágon, hogy olyan kényes vagy, hogy még ilyenkor sem vagy hajlandó le róni a kegyeletet...

Egyébként ma Mindenszentek van, holnap lesz Halottak napja.

ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!