Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyiket használod gyakrabban?

Melyiket használod gyakrabban?

Figyelt kérdés

okt. 7. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Telefonálás
Messenger üzenet küldés
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ kivel és kit akarok beszélni...
okt. 7. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén mindkettőtől a hideg ráz, de inkább messenger, telefonálni egyáltalán nem szoktam. Konkrétan egyedül a boltból hívjuk egymást, hogy mi kell otthonra (bár én olyankor is pötyögni szoktam, de ha engem hívnak, felveszem).
okt. 7. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Telefonálás! Hivatalos ügyeket egyenlőre csak telefonon lehet intézni.
okt. 7. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Ambivertáltként telefonálni nem szeretek, miközben a társasági program nem esik nehezemre. A beszélgetés nekem élő vagy chat-elés. A köztes állapotú telefonálás nem nagyon működik nekem. De ez azért is igaz, mert mindig csinálok valamit és meg kell szakítanom saját magamat. Írogatni bármi közben tudok nagyjából.
okt. 7. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Az attól függ. Ha közeli barát, vagy családtag, és beszélgetni szeretnénk, akkor telefon. Ha csak egy két dolgot mondani, akkor Messenger.

Ha valami sürgős, vagy megbeszélést igényel, akkor szintén telefon, ha viszont olyan, ami ráér, de jobb, ha le van írva, akkor Messenger.

okt. 7. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

fifti-fifti

Ami ráér és nem sürgős nem SOS, arra jó a messenger.

Ami fontos amit azonnal vagy gyorsan tudnom kell vagy el kell érni az pedig telefon.

okt. 8. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Messengert napi szinten intenzíven használom, munkatársakkal és valamennyire magánéletben is.

Telefonálni csak a nagyszüleimmel szoktam mert nem használnak internetet, ez kb havi 2-3 alkalom.

okt. 8. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
A hozzám közelállókkal inkább telefonon beszélünk, de elvétve van 1-2 Messenger üzenet is. A többiekkel pedig csakis Messenger-en van kommunikáció, mivel nagyon keveseknek adom ki a telefonszámom.
okt. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!