Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért fog egy olyan ember...

Miért fog egy olyan ember kezet aki utál?

Figyelt kérdés

Mi ez az emberi tulajdonság? Tudom, hogy nem bír, nem kedvel mégis reggelente odajön hozzám kezet fogni.

Azt hogy nem kedvel nyíltan kifejezi nem rejti véka alá. Be -beszólogat, és ha esetleg úgy adja az alkalom még ki is szúr velem.

Tudomásom szerint a kézfogás üdvözlési forma, köszönés, tisztelet adás. Ő engem ki nem állhat.

Miért fog velem kezet?

Nem értem az ilyen embereket. Mit gondolnak ilyenkor?

okt. 7. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak megszokás. Ha nagyon zavar ignoráld amikor kezet nyújt és akkor nem fog többet
okt. 7. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én simán az orcájába mondom bárkinek hogy utálok kezetfogni...
okt. 7. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
titokban szeret
okt. 7. 18:40
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 as

Jól titkolja. Szimplán utaljuk egymást. Nincs is ezzel gond mert amúgy a munkánkat elvégezzük, csak nincs jópofáskodás, viccelődés, haverság.

okt. 8. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Az mellett, hogy ki nem állhat maradt benne annyi, hogy az alapvető tiszteletet megadja. Sokan vagyunk így melóban, iskolában, stb.

Nem beszélünk, nem vagyunk szimpik egymásnak, de a reggeli és nap végi köszönés általában megvan.

okt. 9. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!