Ha társkersőn párba állok egy nővel, akkor mit írjak neki?

Ne haragudj, de a mi a helyzet jellegű kérdésekre mégis mit lehet válaszolni? Tőlem ha megkérdezik, hogy mi újság, akkor is csak annyit mondok, hogy semmi különös. Mit lehet erre válaszolni, ami őszintén érdekli is a kérdező felet? Főleg ismeretlenként, mert ismerősnek talán még elmondom, hogy mi történt velem aznap, de egy ismeretlennek?
Nőként nekem pl. tetszett, amikor valaki köszönt, majd megkérdezte, hogy van-e kedvem vele ismerkedni. Innen el tudott indulni egy párbeszéd. Persze van olyan is, hogy válasz nélkül offolnak, sajnos ez benne van mindig.

Te odaírod hogy: búúú
Ő válaszol rá hogy: bááá
Ilyen egy jó beszélgetés. :D

Jobban jársz, ha nem ír! A mai nők és férfiak nagyon csapodár, mások kárán sunyizó emberek!
Hazudnak, szexkapcsolatokat halmoznak. Mehetnél majd a nemibeteg gondozóba hetente

Különben 1 esnek igaza van, nagyon hülye kérdésekkel indítják a pasik az ismerkedést, pl “hogy vagy?” Századszor már rávágtam hogy mi van orvos vagy, esti vizit? Mar fortyogtam úgyis ezeken a hulye kérdéseken!
A másik hülye kérdés “ mit csinálsz?”
A válasz: vakarom a seggem.
Mégis mit kéne csináljak? Esszét írjak? Vagy megírjam, hogy beszélek anyukámmal.
3 ik hülye kérdés “mit csináltál ma?” Ez a kérdés sunyiba arra hivatott, hogy megtudják, van e munkád?
Válasz erre : semmit! Várom hogy eltartson valaki!
Erre megszabadulsz tőlük
De jobb is, egyik hülyébb mint a másik
48 éves nő

Hogy ismerkedni szeretnél, írj egy pár sort magadról es hogy hálás lennél ha ő is azt tenné!
A hulye kérdéseket mellőzd!
Ilyen mizújs marhaságokat, mert mit tudsz erre írni egy idegennek?
Hogy marinéni térde meggyógyult?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!