Hány éves korotoktól néztetek durvább( lövöldözős, horror, szex stb.) témájú filmeket?
illetve milyen filmeket szerettek nézni?
Én már 7-8 évesen török sorozatokat néztem meg kobra 11-et, családi titkokat a mamámnál:D
10-12 évesen már érdekelt a horror film, de féltem megnézni. Mindig kikapcsoltam az ijesztő résznél.
Nem tudom hány éves voltam amikor már simán végig néztem
A lövöldözős filmek nem érdekelnek.
Horrort 12 évesen láttam először, azóta a kedvenc műfajom - viszont ezen belül sem a trancsírozás érdekel (az ilyen filmeket kerülöm), inkább a borzongatós pszichológiai horrorok. Az ilyesmi “borzongatós” témák már gyerekkoromban is a kedvencem voltak, csomó mese volt, amit konkrétan eltiltottak a szüleim, de csakazértis felkutattam a könyveket. :D
Szexfilmet tizenévesen láttam először, de nem érdekelt, és azóta se szeretem, ha tele van szexszel akár egy szimpla film.
Egyébként nálunk elég nagy tiltás volt filmek terén, úgyhogy 12 éves korom előtt én is csak a mamámnál láttam durvább jeleneteket, pl. bűnügyi sorozatok, plasztikai műtétek cenzúra nélkül bemutatva, stb. :D De, mint írtam, a testi horror nem vonzott soha, szóval olyankor is inkább nem néztem oda.
Már oviban is. Ugyanazt néztem, amit apám nézett a tévében, volt bőven akciófilm, mindenféle de amúgy nem nagyon érdekelt, csak ha már úgysem tudtam aludni, néztem. A lövöldözéses autósüldözéses filmeket kifejezetten untam, de sokat láttam fél szemmel, mert apám ezeket szerette. A legnagyobb kedvencem az X-akták volt, mindig alig vártam, hogy kezdődjön. Későn, amikor apám már sikeresen bealudt a tv előtt, volt hogy belenéztem egy-egy horrorba de az sem izgatott annyira, hogy fent maradjak érte. Meghatározó filmélményeim az Ollókezű Edward és az Addams family voltak, ezeket valamikor még 10 éves korom alatt láttam és a mai napig a kedvenceim. Érdekes módon amire úgy emlékszem vissza, hogy megrázó élmény volt gyerekként, azokban semmi félelmetes nincs, pl. a Mesterséges értelem vagy az E.T. is ilyen volt.
Most felnőttként nem vagyok nagy filmes, szeretem az elvontabb filmeket, ami nyomasztó, horrorból is azt ami nem darabolós. Poénból szoktunk igazi zs kategóriás démonos filmeket nézni, nagyon jókat röhögünk rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!