Miért nem mernek hozzám szólni a férfiak ha a párom is ott, van velem?
Azt vettem észre, ha a párom is ott van, nem mernek hozzám szólni, rám nézni sem nagyon.
Nekem kell kedveskedni, meg hozzá szólni a pasikhoz (hogy ne unjam szét magam) ami eleg kellemetlen. Akár haveri társaságban, akár egy üzletben/barber shopban stb.
Képesek lennének (ha hagynám) kiközösíteni! A párom, nem érezteti hogy ne szóljanak hozzám. Szóval nem ez az ok.
De, ha egyedül vagyok, mosolyognak, hozzám szólnak,kedvesek, foglalkoznak velem a ferfiak. Ehhez is vagyok szokva!
Ha a párom ott van miért nem kedvesek velem? Miert probálnak lekezeleőek, kiközösítőek lenni velem?!
Az érdekel pontosan mi áll ennek a hátterében? Köszönöm.
Ember, ha látják, hogy párod van, akkor miért szólnának hozzád? Mármint azért nekik is van agyuk, és nem akarnak bajt.
Egyébként is, ha annyira unatkozol, miért nem keresel nőket, vagy lányokat, ha barátkozni akarsz?
Az hogy egy darab husnak látnak, amit a párod (akit sokkal jobban tisztelnek mint téged) jelenleteben nem mernek kimutatni,emberkent pedig pont leszarnak
Amúgy hány eves vagy hogy nem tűnt még fel hogy a férfiak hogy mukodnek?
3
2# vagyok,azt gondoltam egyértelmű
Én is nő vagyok,de már 1000eve elengedtem hogy egy férfit csak a lelkem erdekeljen HA meg akar dugni ÉS megszeret akkor erdeklem,de ha nem akarnak dugni, úgy néznek levegonek minket mint a huzat🤷
#4: 3 vagyok
Na ja, és örülj ha levegőnek néznek, nem célzottan lekezelnek. :D Sajnos a legnagyobb részük kiskamasz szinten van.
Jókat írnak az előttem szólók.
Valamint lehet, hogy a párod fizimiskája/személyisége visszatartja őket egy esetleges konfliktustól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!