Jól gondolom, hogy ez a testbeszéd ezt jelenti?
Figyelt kérdés
Adott egy viszonylag nagyobb bár és egy pincér, aki kicsit tovább nézett, mint szokásos. Egy idő után elnéztem, de utána még mindig nézett, majd elmosolyogta magát, megfordult és ment dolgára. Szerintem ez azt jelenti, hogy elbambult és így konstatálta, hogy pont rajtam akadt meg a szemem.szept. 12. 16:37
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon tetszettél neki és azt várta, hogy te is visszajelzést adj. Te elnéztél, erre ő felfogta, hogy kínosan érzed magad a szituban, ezért egy meleg mosollyal oldotta a feszültséget és lezárta az ügyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is rámosolyogtam.
szept. 12. 20:26
4/5 anonim válasza:
"This is beginning of a beautiful friendship!"
❤️😊😁🌹
5/5 anonim válasza:
Ebből én is azt mondanám, hogy tetszhettél neki, vagy minimum szimpatikusabb voltál neki, ő pedig lehet, hogy ezzel próbálta felmérni, hogy ez kölcsönös-e. Aztán, mivel félrenéztél az esetleges szemezésből, úgy ítélte meg, hogy nem annyira kölcsönös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!