Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Üveg beváltásnál miért nem...

Üveg beváltásnál miért nem fizetik ki nekem, miért csak azt mondják hogy vásároljam le?

Figyelt kérdés
Szeretnék pénzt kapni üvegekért, palackokért. Láttam sokan csinálják, mit csináljak, hogy kifizessék? Nem fizetik ki azt mondták. Hanem le kellett vásárolnom. De én pénzt akarok érte kapni, más is szokott érte kapni, akkor én miért nem?

szept. 10. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól tudom ahhoz, hogy megkapd pénz formában ahhoz regelned kell az Appon.
szept. 10. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Aldiban, Lidlben gond nélkül odaadják vásárlás nélkül (többször láttam kasszánál ezt). Az általános élet,-és embergyűlöletet mutató CBA/Coop/Spar dolgozók valószínűleg nem fogják odaadni a pénzt vásárlás nélkül - de nem azért mert nem lehet, csak egyszerű nincs kedvük.
szept. 10. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos nincs Aldi, Lidl, Spar, de a legközelebbi nagyvárosba be tudok menni beváltani.
szept. 10. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Be akartam a tescoba váltani és kiakadt rám az idős nő...
szept. 10. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy szabálytalan, ha nem adják ki készpénzben, de azt se értem, hogy mi a baj a levásárlással, hisz amúgyis vásárolni mész egy boltba, szóval ha ki is adják azt a pénzt, utána adhatod vissza. Olyankor lehet létjogosultsága, ha veszel egy üdítőt, ott helyben megiszod és visszaváltod, már a vásárlás után. De erre, meg amúgyis, egyszerűbb ha utalva kéred. Akkor nincs macera, beváltogatás, 2 percen belül a számládon van hétvégén is, aztán azt csinálsz vele amit akarsz. Én is a fent vázolt, vásárlás utáni azonnali visszaváltás miatt választottam az utalást, meg azért, mert így lehet menni az önkiszolgálóhoz is.
szept. 10. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont hogy nem engedték soha hogy levásároljam, mindenáron rám akarták tukmálni az aprót. :D

Amúgy elvileg ki kell adniuk a pénzt, nem opcionális.

szept. 10. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
6: Jó neked:D Nekem meg nem engedik hogy apróm legyen):
szept. 10. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
13%
Mert fszkalapok azért. Egyedüli megoldàs bojkottàlni. Egészségednek is jobb. De úgyse megy mert mind cukorfüggö söpredékek vagytok.
szept. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!