Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme van ennek Discordon?

Mi értelme van ennek Discordon?

Figyelt kérdés

Pár hete regisztráltam oda. Bementem egy szeróra ami szinte azonnal le is állt, mert bementek oda ilyen trollok és szétbarmolták a szervert.

Ekkor én magamnak csináltam szervert ami jól is ment egy kis közösséggel. Közben vtak társ szerverrk is.

Tegnap előtt pár troll bejött az egyik társ szerverre és szétbarmolták, utána bejöttek az én szerveremre is és azt is szétbarmolták. Hiába bannoltam őket, jöttek új profilokkal.

Én végül ott hagytam a discordot.

Ahogy levettem, ilyen középiskolás nagy menő gyerekek lehetnek.

Mire jó ez?

Miért kell egy chatet szétbarmolni?

aug. 27. 13:03
 1/7 anonim válasza:
Miért kell nyitott szervert csinálni?
aug. 27. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki tudod ōket bannolni teljesen úgy hogy új fiókkal se tudnak bejönni
aug. 27. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt meg hogyan? XD
aug. 27. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs életük. Senki sem szereti őket. Nem kapnak figyelmet. Így kapnak.
aug. 27. 14:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet várnom kellett volna még, jövő héten kezdődik a suli, nem lesz rá idejük :D
aug. 27. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán nem publikus szervert kéne csinálni...
aug. 27. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég sok lehetőség van.

1. Csak meghívós belépés

2. Létrehozol egy alap szobát, ahová minden új írni tud, nekik egy újonc rangot, és csak ahhoz a szobához adsz nekik jogot. Ha nem akarod, hogy a régiek lássák, mindenki másnak meg nem adsz rangot. A trollok etethetik egymást, amíg ki nem vágod onnét is őket.

3. Csak olyan léphet be/írhat, aki telefonszámmal hitelesítette a fiókját. Az első ban végleges, ha csak nincsen pár telefonszáma.

aug. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!