Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » "Bérbarát" bulikhoz?

"Bérbarát" bulikhoz?

Figyelt kérdés
Ha Pesten vagyok mindig tudok találni valakit akivel együtt lehet bulizni, de vidéken vidéki barátok egyszer akarnak egyszer nem. (többször nem) De én eldöntöttem hogy rendszeresen akarok járni. Van ilyen szolgáltatás vagy valami hogy fizetek azért hogy mindig eljöjjön valaki, nem csak amikor kedve van? Köszi az értelmes válaszokat!

aug. 24. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9: Na de akkor hogy akarod, hogy gondoljanak rád? Azt ne gondolják, hogy egy "széles ismeretségi körrel rendelkező, bulizós, jómódú, nagvonalú hapsi" vagy ellenben azt igen, hogy "nem csak dugni, de még piálni is prostira van szüksége"?
szept. 5. 07:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Valamit félreértettél. Nincsen prostira szükségem se ahhoz, se piáláshoz :D
szept. 5. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Dehogynem pont arról szól a kérdés

Az, hogy most a prosti nem csak szexel... Részletkérdés, elvi vitát lehet folytatni, hogy milyen szolgáltatásnál húzod meg a határt. A hostess-ek is szeretik kihangsúlyozni, hogy ők nem prostik, mert nem napi sok kuncsaftot fogadnak, ahogy a sugarbaby-k is kikérik maguknak. A lényegen nem változtat igazából

szept. 6. 07:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok :)
szept. 11. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!