Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » "Nem vagy te egy Adonisz"...

"Nem vagy te egy Adonisz" -mit jelent ez?

Figyelt kérdés

A történet:

20 éves átlagos gamer férfi vagyok még nem voltam nővel. Én ezen nagyon szerettem volna változtatni, de a barátaim is nagyon rendesek voltak ők is segítettek ebben.

Az egyik volt középiskolai barátom meghívott egy általa szervezett házi buliba, mondta hogy sok lány ismerősét meghívja így egy kis szerencsével akadhat valaki a horgomra.

Elmentem a buliba (ottalvós) és szerencsémre az egyik gyönyörű lányt sikerült megdugnom.

Másnap mikor újra talpon voltunk a bárátnőivel folyton rám néztek vigyorogva és azt mondta nekem Eszter (akit megdugtam) hogy "nem vagy te egy adonisz" bár nem tudom mit jelent, de nagyon büszke vagyok magamra, hogy végre sikerült.

aug. 21. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gebe,izomtalan vagy.
aug. 21. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 Mondjuk ez igaz:D

163cm /52kg

aug. 21. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tök mindegy hogy az vagy -e, vagy sem, megdugtad. Szóval elég jó voltál arra, hogy megdughasd.
aug. 21. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos részeg volt a csaj.
aug. 21. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
adonisz = vonzó, izmos, magas férfi
aug. 21. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még majd ugyanannyi gyerektartást kell fizetned.
aug. 21. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem voltal novel hogy sikerult megdugnod?
aug. 22. 07:14
 8/8 anonim ***** válasza:
nem vagy dögös csávó
okt. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!